WEBMASTER BULUNDU !!!

""Küçük Harfle""

Uyarı-1

Bu konu Anemon tarafından düzenlendi(2008-04-24 11:40, 17 yıl önce)
Proje nedir daha içerikli bilgi verseydin keşke
Belli Uo'da web master arıyor sanırım :)
Millet kolayı kolayına 0 dan site yapmaz zaten başka serverlar tarafından kullanılmış veya yayıncı firma tarafından kaynak kodları açıklanmış siteler ilede kalite sağlanılmaz. Eğer UO shardının kaliteli olup elite kitleyi yakalalıyabilmesini istiyorsan bazı şeylerden ödün vermen gerekir.

Staff karşılığında sana verilebilecek siteler ;

* Yabancı bir serverin sitesi çalılını türkçeleştirilir. (html)
* Daha önceden yayıncı firma tarafından yayımlanmış bir site.
* Başka oyunlar üstüne kurulmuş template (flash) siteler.
* Birçok serverda görmüş olduğun klasik uo siteleri.
* Web page editor vs. (html programları 5 dk'ya) ile yazılmış bir site.

Bunların dışında gerçekten web tasarım üstüne okumuş web tasarımdan anlıyan sitedeki açıkları anında kapatabilcek bir web master bulman çok zor. Bunları yazmamım sebebi daha öncedende yanılmıyorsam staff karşılığında full 56b script pack istemen.
yha arkdaşar developer pleveli veriyorm yokmu 16bin uyeden teklfimi kabul edecek cengaver !!! WEBMASTER !! NERDESIN :P Aranıyorm kendı kendıme :P
Novice
-14.8
200 ytl karşılığında istediğin siteyi tasarlarım
bende 100 ytl yapıom hadi napcaz?
yha yapmayın yha plevel vericem developer webmaster olarak gorev yapıcaksınz
devrimm şaka yapıyorum. Fakat ben plevel developer vs için site yapmam Bu işi öğrenmiş meslek edinmiş hiç kimse yapmaz. Çünkü bu işten para kazanıyorlar.

Sağlam birini bulman için parayı gozden cıkarman gerek.
Veya bulduğun kişiler Acemi veya artniyetli kişiler olabiliir.
anemon ne olur be 5 buton koycan forumları yaparmısın ne olur bnm ıcın yha allah askına sıtemde REKlam anında u-s reklamını yayınlarım ?
Böyle duva ile filan olmaz arkdaşım :) .. Git en kötüsünden bi amatör webmaster bul.. Staff yap yapar siteni forumunu vs.
Navody* : duva .
Deel Dua ;)
İstedigin kadar webmaster ara kolay kolay kimse kabul etmez nerden bilecekler senin siteyi yaptıktan sonra atmıyacagını zaten kabul eden kisilerde amator baska serverlardan calarak ben tasarladım diye gecinenler + bu iş emek ister gercekten bi site istiyorsan arkadasların dedigi gibi parayı gozden cıkarman gerek yok para vermem diyorsan sen bile yapabılırsın artık millet google a free template yazıyor istedigini indirip editliyor.

Bu konu Grenze tarafından düzenlendi(2008-04-24 02:37, 17 yıl önce)
Bak dostum Grenze Diyorsunki; senın webi yaptırp sonrada stafflıqtan attırmaycagın ne malum dıyorsun. Moderetorlerden cok cok ozur dılıyorm argo kullanıyorm ama, ben burda 4 gundur kıcımı yırtıyorm webmastrer bulmak ıcın kı buldumda zaten... Server acilsin Leths Diye bir staff gorursen Userınde WEBMASTTER YAzarsa page at ve ozur dıleeyı unutma tmmı?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.