Hit canavarı dizi scriptine sahip olmak ister misiniz?

Wow Dizi Scripti ilk olarak v1 olarak çıkartılmıştır ve ilerleyen zamanlarda v2 ile olarak daha gelişmiş özellikleri ile karşınıza çıkacaktır.
WowDiziScript V1.0'da dizi eklemenizi kolaylaştırma açısından en basit, herkesin anlayacağı türden ve kolaylıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır.

Biz Piyasadaki en iyi Script'i belki yapmadık, Diğerleri gibi diğer scriptleri unutun da demiyoruz, Bizim Script'imizide denemenizi istiyoruz.

5 Adet farklı "RENK" kombinasyon yapılacaktır.

İlk olarak yönetim paneli özelliklerini anlatmak gerekirse;

~Yönetim Paneli~

Yönetim Giriş Sayfası:

Yönetim paneline ilk girdiğinizde; En çok izlenen yerli diziler, yabancı diziler, çizgi filmler ve show programlarını daha hızlı görüntüleyebilmektesiniz.

İçerik Yönetim Sayfası:

İçerik yönetim sayfası 2 bölüme bölünerek;
1. adım kısmında;
Dizinin başlığı, kategori şeçimi, sezonu varsa seçimi ve etiket bölümü hazırlanılmıştır.
2. adım kısmında;
Adresten ve bilgisayardan resim yükleme alanı, embed kod alanı, doğrudan video link ekleme alanı ve açıklama alanı şeklinde hazırlanmıştır.

Kategori Yönetim Sayfası:

Kategori ekleme alanında dizi adını belirledikten sonra diziye ait sezonlar var ise kaç adet sezonu olduğunu belirtebilir, dizi başlığı, dizi açıklaması ve dizi etiketleri tanımlayabilirsiniz.

Sistem ayarları:

Hemen hemen tüm işlemlerinizi kolaylıkta yapabilmeniz için; sistem ayarları sayfası hazırlanmıştır.

Reklam Yönetimi:

Reklam yönetimi sayfasında tek bir tıkla tüm reklamlarınızı pasifleştirebileceğiniz ve aktifleştirebileceğiniz bir sayfa yapısı kullanmışmıştır.
Reklam bölümünde ana sayfada bulunan reklamlar, video öncesi reklamlar vb. gibi reklam türlerini belirleyebilirsiniz.
Ayrıca zaman aralığı belirtme özelliği sayesinde aldığınız reklamları takip etme derdinden kurtulacaksınız.

SEO Ayarları:

SEO ayarları sayfasında; site başlığını, açıklamasını ve etiketlerini belirleyebilirsiniz. SEO yönetimde tüm kategorilerinize benzersiz meta tag belirleyebilme özelliği sunulmuştur.

Ayrıca sistem otomatik olarak sitemap oluşturduğundan ve sürekli kendini güncellediğinden sadece sitemap dosyasını google webmasters tools'a eklemeniz yeterli.

Etiket Yönetimi

Etiket yönetiminde sizin kendi belirlediğiniz etiketleri içerir ve belirlediğiniz etiketler dizi ekleme esnasında etiket belirtmezseniz kendisi otomatik olarak etiket eklemesi yapmaktadır ve sizin işinizi kolaylaştırmaktadır.

Sayfa Yönetimi

Sayfa yönetimi sayesinde hakkımızda vb. gibi türevindeki sayfaları oluşturabileceğiniz bir alan.

İletişim

Sitenizde ziyaretçilerinizin göndermiş olduğu mailları yönetim paneliniz üzerinden hızlı bir şekilde görüntüleyerek, yönetim üzerinden mail gönderenlere hızlı bir şekilde mail gönderebilme özelliği.

Yorumlar

Yorumlar sayfasında yorumları hızlı bir şekilde düzenleyebilir ve yorumları onaylayabilirsiniz. Ayrıca yorum gönderenlerin ip bilgileri gibi log dosyalarını tutmaktadır.

Editör Yönetimi

Bu sayfa üzerinden sitenizde çalıştırmak istediğiniz kişilere editör değerini atayabilirsiniz.

~EDİTÖR YÖNETİM PANELİ~

Çoğu sistemlerde olmayan özelliklerden birisi. Editör yönetim paneli; Ana yönetim panelini tanımadığınız kişilere yönetim panelinizi emanet ederken gözünüzün arkada kalmaması amacıyla hazırlanmıştır.
Editör yönetim panelinde editörlere sadece dizi ekleme, kategori ekleme ve düzenleme özellikleri tanınmıştır.

DİZİ SCRİPTİ

Genel Ayarlar

Bir dizi scriptinde olması gereken tüm özellikleri içermektedir.
RSS sistemi 4 temel kategoriye ayrı olarak tanımlanmıştır.
Bunların dışında sosyal imleme sitelerinde hızlı paylaşma özelliği, beğenme gibi özellikleri içermektedir. Beğenme özelliğinde beğenme başına puan atamaktadır.

Estetiklik

Şimdiye kadar gördüğünüz bütün dizi izleme sitelerini unutun demiyoruz! Tüm dizi sitelerinden farklı bir görselliğe sahip olması amacıyla farklılık yaratılmıştır.
Tüm kategorilendirme yapılarında farklı renkler kullanılarak içeriğe uyum sağlaması hedeflenmiştir.

Şikayet Et

Şikayet et butonu sayesinde video'da bir sorun varsa ziyaretçiler Şikayet Et butonuna bastığında yönetim panelinizde hatalı diziler bölmesine atar; kontrol ve düzenleme işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Arkadaşıma Gönder

Bu özellik sayesinde ziyaretçilerinizin diziyi arkadaşlarıyla paylaşmasına olanak sağlanmıştır.

Düşünceleriniz

Bu sayfada, sitenize gelen ziyaretçilerinizin siteniz hakkında yaptığı yorumları içerir. Bir nevi ziyaretçi defteri gibi.

Anasayfa

Anasayfa üzerinde en çok izlenen iki diziye yer verilmiştir ve kullanıcıların bu videoları sonra izleyecek istemeleri düşünülerek favorilerine ekleme özelliği atanmıştır.

Ayrıca anasayfa üzerinde üzerinde kategori yapılarında tab özelliği kullanılarak diğer temel kategorilere hızlıca ulaşarak altındaki dizilere hızlı erişim sağlama olanağı sağlanmıştır.

Anasayfa üzerinde yerli ve yabancı dizilerden 4'er adet, Çizgi filmler ve show programlarından 1'er listeleme yapılarak tüm kategorilerde eklenilenlerin anasayfa üzerinden hızlıca takip edilmesi sağlanmıştır.

Script satışında fatura isterseniz; + KDV %18 şeklinde faturalı da gönderebiliriz.

Görünümler ;

Ana sayfa



Yerli Diziler



Yabancı Diziler



Dizi İzleme



Diğer Temalar ;



Ücretler ;

Ön Sipariş : 60 TL dir
Sistem bittiğinde ise Satış Bedeli : 85 TL dir

Saygılarımla...

Bu konu dtuncer tarafından düzenlendi(2012-01-08 19:39, 12 yıl önce)
güzel bir script'e benziyor hocam hayırlı satışlar.
Başarılı tebrikler
Tebrikler. İhtiyacı olan birisi için çok güzel yazılıma benziyor :)
G-Defender : güzel bir script'e benziyor hocam hayırlı satışlar.

Uo_Meadhros : Başarılı tebrikler

Override : Tebrikler. İhtiyacı olan birisi için çok güzel yazılıma benziyor :)

Teşekkürler arkadaşlar diğer 3 tema ve 1 adult tema da görüntü olarak eklendi belirli klişe olmuş tema ve düzenlemelerin yanı sıra kendimize özgü tasarımlarla iş yapmaya çalışıyoruz.. Tam bir hit canavarı olacak bittiğinde.. Ardından da şehir portalı ve haber sistemlerine başlayacağız :)
Master
59.2997
@Patrick

bir web tasarımının ve programlamasının 10-50 lira arasında, herkes tarafından yapılabildiğini düşünürsek o standartlara göre fiyatlar normal.

bilgi çok ucuza gitmeye başladı, özellikle programlama üzerine olanlar.
Patrick : Zamanında milyarlık olarak gösterilen projelerin, şimdi liralık olarak satışa sunulması trajikomik bir olay.

'congratulations!'

Slothere : @Patrick

bir web tasarımının ve programlamasının 10-50 lira arasında, herkes tarafından yapılabildiğini düşünürsek o standartlara göre fiyatlar normal.

bilgi çok ucuza gitmeye başladı, özellikle programlama üzerine olanlar.

Bu şekilde bir tasarım ve kodlamayı standart olarak alırsanız hata olur çünkü gerçekten çok kaliteli bir tasarım ve kodlamaya sahip sistem ve fiyatın sebebini aşağıda açıklıyorum :)

Patrick : @Slothere

Doğru söylüyorsun, bilgi son dönemlerde çok ucuza gitmeye başladı. Oysaki dünya üzerindeki en değerli şeylerden bir tanesiydi. Belki bu durumun sebebi bilgi sahiplerinin bilgi paylaşımı konusunda ketum davranmamasıdır. Fakat konuyu nasıl yorumlarsak yorumlayalım gerçeği değiştiremeyiz. Sonuçta insanlık ucuzlamış, bilgi neden pahalı olsun ki.

Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar,

mantık şu ben bunu 1 kişiye 1500 lira dan satarsam alan kişi yine bulurum ama
85 liradan çoklu satış yaparsam ve en az 50 kişi alsa 4,250 TL . kaldı ki çok daha basit sistemler 120 den fazla satış yapıyor.

Yani bu şekilde her haliyle ücreti çıkmış oluyor. Ve 4 bin lira nın üzerinde bir satışta beni bu sistemde tatmin eder açıkcası.

ayrıca arkadaşlar, demoyu tamamladık. Şu anda botlarımız yazılmaktadır. 30 TL değerindeki ; 3 veya 4 adet dizi botuda yanında hediye olacaktır.

demo : https://www.dizipro.com

Bu konu dtuncer tarafından düzenlendi(2012-01-28 01:56, 12 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.