Selamlar, 

Bazen Ultima-Strike Discord'da sesli kanalda toplaşıp muhabbet ediyorduk. Tabi çoğu insan eski olunca illa ki biraz drama biraz chaos oluyor. Bizde bunu neden yayında konuşmayalım dedik :)

Yayın tekrarını izleyebilirsiniz; 

 

2 hafta dakika sonra eklendi:

Lord British Gazinosu #2 w/ Michaell, Kortez, Gokku, Tymaron, Stizz, Nefrelius, Ege, Mortal, Syntax. Yayın Tekrarını izleyebilirsiniz;

 



Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2023-11-23 17:25, 5 ay önce)

ne zamandır uzak kalsak da UO muhabbetine yayınlar güzel, sarıyor açıkçası sevdim bunu. yayınları kaçırsam da tekrarını izliyorum tabi biraz general konulara da değinin bence

ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde 2 canlı yayın yaptık. Lord British Gazinosu adını verdiğimiz yayınlarda Ultima Online üzerine sohbet edip gelişmeler, fikirler ve değerlendirmelerde bulunduk. Bunu yaparken de sadece Ultima-Strike yetkilileri olarak değil aktif olarak günümüzde faal gösteren sunucu sahipleri ya da bu işe gönül vermiş arkadaşlarımızı davet ederek samimi bir ortam oluşturarak ilerlemek istedik.

Yaşımızın gereği ve çalışma şartlarımızdan dolayı bu işi bir beklenti olmadan tamamen kafa dağıtmak ve minimum seviyede efor harcayarak sizlerle paylaşmak istedik. Ancak yaptığımız bu girişim sonucunda güvenmememiz ya da değer vermememiz gereken insanları programa davet etmişiz. Lord British Gazinosunu canlı yayın yaparken izleyemeyen, vakit ayıramayan arkadaşlar için Youtube Kanalımıza yükledik. Biliyorsunuz ki youtube kanalından bir gelir elde etmiyoruz. Gelir etme olayınıda şu aşamada hiç düşünmedik.

Bu yüzden tamamen ultima-online oyununa gönül vererek ilerledik. Maalesef ki bir süreliğine bu içeriğe ara veriyoruz. Çünkü ilk programa davet ettiğimiz Jakhob arkadaşımız davetimiz üzerine katıldığı canlı yayın programımıza yine kendi isteğiyle tanıttığı/gösterdiği connector yazılımından dolayı youtube içeriğimize telif atmıştır ve videonun silinmesini, Ultime-Strike kanalınında uyarı almasını sağlamıştır. Bu tarz polemik ve çocukça şeylerle uğraşmamak adına daha düzgün bir yayın anlayışı amacıyla bir süreliğine sizlerinde geri dönüşleri doğrultusunda programa ara veriyoruz.

2 hafta dakika sonra eklendi:

Lord British Gazinosu #3 w/ Venus, Bealzebub, Era, Pyro, Stizz, X'es

 



Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2023-12-12 16:41, 4 ay önce)

Epeydir buralar sessiz. Keyifli oluyordu aslında neden ara verdik?


Bitane arkadaş vardı söz verdi bi sistem yazıcaktı hala onu bekliyoruz. Yok vaktim yok, yok hastayım, yok öyle oldu, yok böyle oldu sallıyorda sallıyor. Zahmet edip sistemi bi bitirse buralar daha çok şenlencekte işte bizde beklioz napalım :D


Lort British ile Sahura doğru yapmaz mıyız? 

Sosaria için iftar vakti isteriz.

#429291 Rsith:

Epeydir buralar sessiz. Keyifli oluyordu aslında neden ara verdik?

Organizasyonu ve insanları bir arada tutmak biraz zor açıkcası. Son dakika verilen sözler bozulabiliyor veya "belki katılırım" tadında ilerleme oluyor. 

Bu son 3 yayında bunları epey tecrübe ettim fakat güzel oldu en azından UO için bir içerik ortaya çıkardık. Bu arada devam etmeyecek demiyorum fakat artık eskilerden iyi bilinen fakat uzaklaşmış birisi ile yapmak isterim. Veya sürekli zaten konuştuğum, muhabbetimizin birbirini tamamladığı bir kaç kişilik küçük bir grup ile yapmak isterim. 

Diğer aklımda ki bir soruda aslında şu; Tamam "Ultima Online" merkezli konuşuyoruz ama bir yerde konuşulan şeyler çok tekrar eder bir hale geliyor. UO ile alakalı yeni bir drama veya haber olmadığı sürece "Ne konuşacağız?" sorusu geliyor aklıma. Konular biraz daha "Ultima Online" dışına çıkarsa sizce nasıl karşılanır? veya aklınızda bir takım konular var mı?

Evet, aslında hiç bu yönden düşünmemiştim. angel Aslında Ultima Online'ın Türkiye'deki yeri, mevcut shardlar ve gidişatından çok olması gerektiği halini, ne gibi alternatifler var, bu konulara da yoğunlaşılabilir. Şahsen ben, bağlantılı oyun ya da edebiyatına da ilgi duyarım, dinlerim ancak bu konuda genel tutuma da bakılması gerekli. Düşününce, düzenli içerik üretme konusunda kısır bir döngüye girilebiliyor, o konuda haklısınız. smiley

Ama güzeldi be. laugh


Evet ama tabi ki bitirdik diye bir şey yok devam edeceğiz :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.