themis geçmiş diye belirtmek istedim o şıklardan hiç biri benim serverımda olmadı ben tek stafftım sadece bazı sebepler nedeniyle kapandı.
donate ile ilgili mahkeme açıldı ve server'a aldığım kişiler serverla ilgilenmeyip üstüne milleti kill'lemeye başladılar tek yürütemedim.
-Kişilik seviyesi düşük oyuncular olursa ( UO^da bebe belik diye tabir edilen, sürekli küfür eden kitle. Yoksa yaştan yana bir sıkıntı yok )bu şık içinde benim yapabileceğim birşey yok ipsini engellesem cafeden giriyorlardı.
Arkadaşın yanlış bilgisinden kaynaklanan bir olay doğmuş.Sizin cevap vermenize gerek yoktu ben arkadaşlara gerekli cevabı verdim. Sonuçta burası Elysium sunucusunun tanıtım başlığı sizin sunucunuzu ne tanıyorum nede biliyorum.Bizlere açıklama yapmanıza gerek yok.
Teşekkürler
Aiakos ' dediğim gibi zaman gösterecek, fakat ba'al ve ekibinin temiz bir geçmişi yok. Her ne kadar uo hakkında mükemmel bilgilere sahip olsalarda.

Bekliyoruz, oynamak için bizlerde. Zaten bu tip sunucularda daha önce oynamış veya gerçektende merak edip oynamak isteyen oynayabilir. Yoksa sürekli eleştiri aldığınızı var sayarsak sizde haklısınız.
olabilir
Teşekkürler
Sunucu hakkındaki gelişmeleri forumlardan takip edebilirsiniz. Web site tasarımı yenilendi.
Expert
34.0001
Böyle daha güzel olmuş gerçekten. Giriş ekranı da bu siteye uygun olsa daha iyi olurmuş.
Giriş ekranıda düzenleniyor birazdan aktif edilir , teşekkürler.
10.05.2011 Sunucu açılış tarihi.. Bekliyoruz bakalım (:
Türkçe web site bölümündeki sistemler dahil tüm bölümler aktif edildi.
Fazlaca polemik dönmüş cevap mecburiyeti hissediyorum.

Ilk olarak sunucuyu diğer oyun sunucularından bağımsız olarak düşünün eski kadrodan şuan için ben hariç hiç kimse yok.
Her zaman adil oldum kimseyi ayırmadım ayıranıda barındırmadım aynı şekilde olacak.

Ek olarak tatmin edici birkaç yenilik getirdim , genelde geçmiş sorunlara dayatarak yapılan güvenlik önlemleri şu şekilde.

Staff a ait bütün loglar web sitesinde eksikiz ve net bi şekilde görülecek.Staffın çıkardığı , kıpırdattığı her eşya kayıt altında olup , merak edenler belirtilen sorgu numarası ile eşyanın nerede olduğunu görecek.
Staff ın çıkardığı herhangi bir itemi diğer oyuncular hangi staffın ne zaman kim tarafıdan çıkarıldığını görebilecek.
Her oyuncunun dünya üzerindeki pozisyonu net bi şekilde görülebilecek.
Mysql desteği ile kapatılan hesabın bulunduğu bilgisayardan yeni açılan her hesap kara listede olacak ve oyuna giremeden tekrar kapatılacak.
Oluşabilecek sorunlara karşı (item dupe vs) mysql yardımıyla bir sistem oluşturup her eşya ayrı ayrı kaydedilecek sunucu geri alınmadan , resetlenmeden oluşan hatalar tek komutla düzeltilebilecek.
Autoloot ve autosac için scriptsel ve connector önlemi getirildi.

Oyun içi değişiklikler
web sitesi üzerinden oyuna büyük oranda dahil olunabilecek (Isim değiştirme , pazar sistemi , karakter silme , karakterleri inceleme , oyuncuların banka ve ev kayıtları)
craft menüleri(test aşaması) tek ve basit bir dialoğa indirilecek craft önemi arttırılacak.
PVE de zaten oyuncular kadar yetenekli AI ye sahip yaratıklar için geliştirilen ultra AI (oyuncu hareketlerini takip eder peşine takıldığı oyuncu kapı kapatırsa açar , adım adım takip eder , kesinlikle kilitlenmez 50 kişi bile aynı yaratığa vursa en yakınındaki oyuncuya mutlaka ulaşarak zarar verir buna karşın güçleri azaltıldı)
Yapılamayan hiçbir eşya kalmadı her eşya craft edilebilir.
Güncellenen etklinlik sistemi tamamen otomatik ve sorunsuz katılan kullanıcı sayısına göre hediye belirleme ve yaratık seviyesi
Online oyunlarda klasikleşmiş party sisteminin entegrasyonu
Zamana bölünmüş save alma(save süresini 1 saniyeye indirmekte)
Kullanıma kapalı yeteneklerin aktif edilmesi (Focus , spirit speak , provocation)
PVP teşvikleyici yeni özel alanların ve PVP sistemi , online süredeki gibi ödül sistemi eklenilecek.
Oyuncular üzerinde bulunan ve save leri kastırıp büyüten tag lerin bir dizi de toplanıp tek parça haline getirilmesi.

Buna karşın geçmişte karşılaşılan host dolandırıcılığı gibi çözümlerden kurtulma amacıyla kendi makinamız veri merkezinde bize ayrılmış özel yerde barındırılacak hiç bir 3. şahıs ile muhattab olunmadan sadece bizim yönetimimizde olan şuan için piyasada bulunabilecek en güçlü configürasyona sahip bir makinamız olacak.Şuan için sistem entegrasyonları ve makinanın yerleştirilmesi vakit alabilir benim yoğunluğumda katılınca bir süre geciktirebilirim açılışı ama sorunlu ve/veya tamamen entegre olmamış bir sistemle başlamaktansa sorunsuz başlamak istiyorum.

Üşenmeyipte okuyan herkese teşekkür ederim her zaman vizyonum ve misyonum en yeni en güzel başkalarınca imkansız olan şeyleri başarmak olmuştu bunun için elimden geleni yapmaya devam edeceğim.Sunucuda görüşmek üzere.
Bu sürede gelişmeleri forumlarımızdan takip edebilirsiniz.
10 mayıs'da geçiyor, bu tür sunucuların kaderi bu demekki (:
Expert
34.0001
1 hafta ertelendi diyorlar.
Ters giden herhangi birşey yok. Ana sayfada yapılan açıklamayı okursanız eğer web site üzerinden sunucuya entegre edilecek sistemler mevcut onların tamamen bitimiyle birlikte sunucu aktif edilecek.
hayırlısı olsun başarılar



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.