knight online gibi bir sunucu birkaçkez açılıp kapandı en az ömrü 3 4 ay oynamak isteynler takılsın serverda online 15 kişi oluyor anca ben gibi bu serverı bilmeyenler basit yaratıkları keser 3 5 binek tameler gerisi yalan bu serverın işleyişini bilen kişiler sizi 10 sn keser tamamen pvm pvp amaçlı bir yer .

hiç bir zaman normal kasan adam ihya olmadı kasacaksanız 100 tl yi gözden çıkarmak zorundasınız .Yani olay şu aylık yada bir kereliğine mahsus 100 tl vereceksiniz .


esenlikler dilerim.
@Superadminstratours

Merhabalar beni yanlış anlamanızı istemem fakat çok hatalı bir bilgi vermişsiniz defalarca söylediğim gibi tekrar söylüyorum bizim daha önce açılan sunucularla hiç bir alakamız yok ama onlardada 15 online olamadığını iyi biliyorum sylon phobos 50 onlinedan aşşağıya olmuyordu genellikle. ayrıyetten Donatede alınan her itemin bir antisi vardır ve oyundada yapılma ihtimali vardır. yani sen donateden alınanların aynısını oyunda da yapabilirsin bu mümkün. Serverın 3 4 ay açık kalma gibi bir durumuda yok çünkü 1 senelik sözleşmemiz var onuda sizlerle paylaşacağım. Teşekkürler.

Bu konu Asmodie tarafından düzenlendi(2011-05-11 14:11, 13 yıl önce)
@goruda

Teşekkürler
Ben sylon ve phobos da gördüklerimi yazdım donate ile alınan itemlerin yapılması 3 günlük iş değil neyse zaten siz o serverdan farklı olacaksınız ben size tavsiyede bulunayım burası levelli bir sunucu bende skill dummy koymayın + experince kasma alanıda koymayın kassın millet yoksa atıyosun makroya kas babam kendi kasıyor saçmalık.

Birde her yaratıkdan aynı derece exp gelmesin :O
Teşekkürler önerileriniz için zaten bu durumun önüne geçildi. Sunucu açıldığında daha etkili bir şekilde sizlerde farkediceksiniz bu durumu. İlginiz için teşekkürler.
Açılışa son 2 gün arkadaşlar gelişmeleri forumlardan takip edebilirsiniz.
Umarım uzun süreli güzel bir sunucu olur.
Expert
34.0001
Yarın mı açılıyor yani ?
Açılmazsa bugün köşede bekliyoruz biz ağızlarını burunlarını kırcaz :P
Expert
34.0001
Superadminstratours : Açılmazsa bugün köşede bekliyoruz biz ağızlarını burunlarını kırcaz :P

Açılmadı :)
Açılmaz :)
Sunucu aktif edilmiştir iyi oyunlar.
Donate varmış :/ Umarım Edit v.s çıkmaz ve artık bu sunucu uzun ömürlü olur.

2 senedir UO oynamıyordum fakat Levelli bir sunucu görünce tekrar bi deniyim dedim :)

Şuan ML İndiriyorum bakalım umarım güzeldir ve kadro profesyonaldir çoluk çocuk yoktur inş.
Güzel güzel.
Aiakos : Sunucu aktif edilmiştir iyi oyunlar.

nerde edildi ?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.