Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Arkadaşlar ya bende cs 1.6 yüklü oyun açılır açılmaz oyundan atıyor cs yi silip yeniden başka kaynaktan yükledim olmadı , ekran kartı driver 'ını güncelledim olmadı , cd key değiştirdim olmadı önerilerinizi bekliyorum şimdiden tşk.ler
Novice
11.9
sXe'lidir server sendede sXe yoktur veya versionu tutmuyodur ona bi bak
hayır öle diil oyunda girer girmez atıo sv ye girerken diil sxe li giriorum olmuo sxe siz giriorum olmuo ya :S
Oyunun kurulumunda bir hata yapmıssındır. Yada tam olarak bilgisayar özelliklerinde yetmiyor olabilir. Oyunu başka bir kaynaktan teymin et, birde öyle dene.
ya onuda yaptım bide kurulumda hata yapmış olamam sitedeki gibi kurdum başka kaynaktan indiripte kurdum yeni olmadı ya bilgisayar özelliklerimin yetmemesi imkansız 2gb ram 1gb ekran kartı ??
ekran kartı ayarların bozuk olabılır ekran kartının markasını soylermısın?
NVIDIA GEFORCE 9800 GT
msn adresını pm olarak yollarsan yardımcı olabılırım.
Sxe ile ilgili şöyle bir sorun var canım kardeşim . Sxe nin sanırsam windows 7'e tanımlı sürümünün olmadığını biliyorum çünkü bende bir çok sxe indirmeme karşıt sonuç alamadım ama diyorsun ki benim makina Windows 7 değil başka bir sürüm . Ozaman cs'ye gelen hatayı bize yazmanı istiyorum..
kardeş sen beni anlamıosun bak açıorum oyunu hani tam oyun açılcak hemen atıo sxe fln alakasız yani sxe lide açılmıo sxe lide win 7 kullanıorum bi hatada vermio oyundan atıo msasüstüne dönüo işte normal :S
win 7 bazen hata verıyor bende aynı hatayı alıyorum xp kurdum yanı donanımlarında sorun yok ama win7 çakışıyor nedense çözülemedi bu sorun daha tavsiyem xp kurman.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.