Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
İyi günler.
netten half life 1.1.1.0 ve cs. 1.5 indirdim online oynamak için girmeye çalıştığımda play online a basar basmaz kitleniyor 50 denememde sadece bir kere felan açabiliyorum açmamda valve nin bir serverını kontrol eder miş gibi birşey çıkıyor ona cancel dediğim zaman server listlerine ulaşabiliyorum sadece.Acaba bunun bir çözümü var mı. Aynı zamanda Sxe son sürümde yüklü ve açık oluyor bu esnada.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Master
59.2997
Play Online yerine Console üzerinden sunucu adresini yazıp öyle girmeyi deneyin.
Peki tam olarak nasıl yapacağıma dair ufak bir örnek verebilir misiniz. İnternet üzerinden cs yi ilk kez bugün oynuyorumda çok tecrübesizim.
Master
59.2997
Şimdi şöyle,

Counter-Strike'ı açtığın ekranın en üstündeki Console bölümüne girmelisin. Daha sonra DOS ekranı gibi bir ekran gelicek karşına. O ekrana girmek istediğin sunucunun ip adresini yazıcaksın. Mesela sallıyorum giriceğin sunucunun ip'si 123.11.22.33. Ekrana direk olarak "connect 123.11.22.33" yazman yeterli. Eğer sunucu 1.5 sunucusu ise ve gerekli şartlar sağlanıyorsa aktif olarak oynayabilirsin. Ancak 1.6 sunucusna 1.5 sürümü ile girmeye çalışırsan girişte sana hata bildirisi yapacaktır.
Çok Teşekkür ettim listelerden girmenin kolaylığı olmasada işe yarıyor :D
Master
59.2997
Aslında Play Online'dan da girebilirsin, ancak başta sorar "Half Life'ı güncellemek ister misiniz?" şeklinde. Buna hayır diyerek normal şekilde kullanabilirsin. Sen sanırım ona evet diyorsun ve güncelleme araştırıp tamamlayamadığı için hata alıyorsun. Ancak ip'ler üzerinden girmende fayda olduğunu düşünüyorum :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.