Merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce cs 1.6'ya girebiliyordum ama şimdi giremiyorum neden diye soracak olursanız server'da oynarken sxe 7.8 yüklü server'da bana wall hile felan demeye başladılar bende wall yok dedim.Onlara sonra çok sinirlendim tabi sonra ise google'yi açtım sXe 7.8 kıran wall yazdım işim olmaz böyle şeyler'le ama çok sinirlenmiştim wall neymiş görsünler diye.Sonra bilgisayarıma indirdim rar dan çıkarın yazıyordu çıkardım sonra bişi exe ydi hatırlamıyorum ama tıklayın dedi.Sonra Browse ye tıklayın dedi browseye tıklayın system32 nin içi açıktı adam ordan WallHack'i bul tıkla dedi meğersem masaüstündeki WallHack'miş tıkladım sonra register serviceye tıkladım türkçe yazı çıktı evet dedim sonra service start a bastım yine tükçe bir yazı vardı.Tamam dedim geçtim cs 1.6 server lara girmeye çalışınca cs 1.6 kapanıyordu.Sonra valve dosyasının içinde steam die dosyalar oluşmaya başladı ve errologs diye bir dosya vardı silmeye çalışsam cs ye girince yeniden oyundan atıp yeniden aynı dosyalar oluşuyordu cs 1.6 silip yeniden yüklemeye çalıştım Cs 1.6 full v-7 yüklerken yarıda kalıodu hatta yarısından azında sonra hata veriyordu sonra sadece v23 patch yükleyebildim onuda açarken hata veriyordu gfx.wad diye bana format atmak zorundasın dediler ama bende disket yeri olmadığı için kendim atamadım bilgisayarcılar'a attırsam onların gelmesi çok uzun sürer bana kısa yoldan şu virüs nereye gittiyse silip kurtulmak istiyorum acil yardım edin lütfen arkadaşlar format'sız bir işlem bulun bana lütfen...!!!

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.