Sonunun Şu Belliki Toplama Bi Pc Almışsın bende bundan 5 ay önce amd6000 aldım yeni çıkan işlemciler ağustos ayından itibaren çıkanlar olan için söylüyorum anakartlar tanımıyor tanımıyor derken model ve uyumu sağlamıyorlar bu yüzden takılıyor bende ilk aldıgımda çok moralim bozulmuştu en son çıkan herşeyi aldım en dandik oyunda takılma var aldıgım yere götürdüm anakart update i yapılması lazım dediler yaptılar ve oldu şuan uyum mükemmel bence hemen gidip anakart updateini yaptır ve 1 yıl sonra birkere daha yaptır 1 yıl sonrakide model ve anakartın bütün özelliklerini kullanmana yarıycak
benim de amd 6000 + asus geforce 8600 GT 512ddr3 var bendede aynen takılıor.. funlarda sorun vardır diye dusundum girdim actım sonuna kadar biosdan hepsini..
git biyerde aldıgın yerde yaptır bu sorun Bi arkadaşta msi anakartlı amd 6000 aldı ondada sorun aynı aslında bu bi sorun degıl anakartlar işlemciden önce çıktıgı için uyum sağlamıyor bide amd6000 in çalışma yöntemi daha değişik oldugundan bu sorunu çıkartıyor zaten şu an bile tam olarak modeli tanıyan bios update i çıkmadı sadece amd x2 leri tanıyan sürümler var bir an önce benim gibi yapın gidip update ettirin amd6000 in keyfini çıkartın