ARKADASLAR MERHABA www.ultima-strike.com sitesine yaklaşık 3 senedir uyeyim ve ilk defa yardım istedim yardımcı olursanız çok makbule geçer bilgisayarım D.Core x2 2 GB dd2 Ram GeForce FX 8800GT 160GB HDD vs. özelliklere sahip ama cs1.6 full v7 kuruluydu patch 23 kullanıyordum online oyun oynarken 15-20 saniyede 1 takılma yapıyordu patchtendir dedim 29'dada aynısını yaptı 19 dada 26'dada version değiştirdim v6'da yine aynısını yaptı şimdi v31 war fakat yine yapıyor ne yaparsam yapayım olmadı olmuyor windows'uma yeniden sistem yukledim yine geçmedi 15-20 kere virüs taraması yaptım yine geçmedi yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten [ şimdiden sağolun ]:(
İnternet hızın ? Türk Telekomdanda olabilir.
bağlantıyla alakası olduunu dusunmuyorum cunki kendim kurduğumdad çok hızlı 1 şekilde hareket ediyor Bağlantımda 1024 KPBS
Lqortap Sonunun İlacı Bende :) Sonunun Şu Belliki Toplama Bi Pc Almışsın bende bundan 5 ay önce amd6000 aldım yeni çıkan işlemciler ağustos ayından itibaren çıkanlar olan için söylüyorum anakartlar tanımıyor tanımıyor derken model ve uyumu sağlamıyorlar bu yüzden takılıyor bende ilk aldıgımda çok moralim bozulmuştu en son çıkan herşeyi aldım en dandik oyunda takılma var aldıgım yere götürdüm anakart update i yapılması lazım dediler yaptılar ve oldu şuan uyum mükemmel bence hemen gidip anakart updateini yaptır ve 1 yıl sonra birkere daha yaptır 1 yıl sonrakide model ve anakartın bütün özelliklerini kullanmana yarıycak :)
Noname kardeşim anakart updatesini biz kendimiz buradan yapamıyormuyuz ancak ben en uyumlularını almıştım :( nasıl uyum sağlamıyor anlamadım gerçekten çok sağol A.R.O =)
Wallahi arkadaşım aynı sorunu bende çözümlemeye calısıyorum tam buranın forumlarına bakarken takılıyor diye yazdıgın baslıgı gordum bi girdim haha sende de varmıs.Üzüldüm tabi senin adına ama bi bakımada sevindim ben de yannız deilim diye.. :) benim de amd 6000 + asus geforce 8600 GT 512ddr3 var bendede aynen takılıor.. funlarda sorun vardır diye dusundum girdim actım sonuna kadar biosdan hepsini..
Ama care yok.Aynı sorun devam edior.Ortak bi cozum aramak istersen gel beraber iş birLigi yapalım :)

[email protected] ekle dertleseLim.
Master
59.2997
Ping yüzündenmi kasıyor görüntü olarakmı ?

Görüntü olaraksa ekran kartınızı yükleyin veya driverini güncelleyin.

Ping yüzündense bilgisyarınıza virüs taraması yaptırın. Herhangi bir çerez vb Ping oluşmasını sağlıyacaktır. Oyuna girmeden işinize yaramayan programları kapatın.
evet anakart update i 1. şöyle kendimden örnek veriyim bende abit fatal1ty an 32x var kendi driverinda bios update programı var indirip kendi kuruyor msi in felanda vardır 2. çok sakat olmakla beraber senin yapman ama bilmiyorsan indirme bile :D git biyerde aldıgın yerde yaptır bu sorun Bi arkadaşta msi anakartlı amd 6000 aldı ondada sorun aynı aslında bu bi sorun degıl anakartlar işlemciden önce çıktıgı için uyum sağlamıyor bide amd6000 in çalışma yöntemi daha değişik oldugundan bu sorunu çıkartıyor zaten şu an bile tam olarak modeli tanıyan bios update i çıkmadı sadece amd x2 leri tanıyan sürümler var bir an önce benim gibi yapın gidip update ettirin amd6000 in keyfini çıkartın ;)
windows update ardından sorunum çozuldu arkadaşlar otomatik güncelleştirmeleri kapat derken Not'un sağ tarafnda windowsunuzu " microsoft windows update " sitesinden güncelleyebilirsiniz diyor oraya tıklayın en az 2 haftada 1 guncelleyin sorununuz ortadan kalkacaktır [ sorunumu ararken yardımcı olmaya başladım ] yardımcı olmaya çalışan tum arkadaşlarıma teşekkür ederim...
Members
0.1
ekran kartında sorun war ya yenıden yukle yada. ekran kartını degıstır yada yuklemeyı unuttun:)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.