merhaba arkadaşlar.
2-3 gündür cs 1.5 serverlara baglanıp oynuyorum ama bir sorunum var
yürüme tuşunu bile basılı tutamıyorum 1-2 saniye içinde ekran donuyor. tuşu bıraktığım zaman normale dönüyor ama yeniden basınca yeniden donuyor. oyunda kesik kesik yürümek zorunda kalıyorum, eğilerek beklemek imkansız zaten. işlevsiz tuşlarda da aynı şey oluyo. pc mi kasıyor, oyundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.

refreshlock, rivatuner programlarını da yükledim oyun görüntüleri normalde son derece akıcı ama dediğim gibi tuşa basılı tutunca durum berbat. sorunuma bir çözüm bulabilirseniz çok memnun olurum.

donanım:
amd 3000+, 1Gb DDR400 Ram, Asus nVidia Gforce 6600 TD 256Mb 128 Bit ekran kartı. Zoom X4 Adsl Modem, 1024Kbps, microsoft digital media keyboard (kablolu) microsoft mouse (kablolu) usb girişlerini de denedim sorun devam ediyor.

son olarak sorun sadece serverda oynarken oluyor. botlarla oynarken böyle bir sorun yok.

Bu konu mydreams tarafından düzenlendi(2007-11-11 06:02, 16 yıl önce)
Ekran kartından kasıyor diyeceğim ama botlarla bir problem yok diyorsun. Sakın internet bağlantından kaynaklanan yada serverdan kaynaklanan bir problem olmasın.
öncelikle ilgilendiğin için saol arkadaşşım.
1-2 serverda sorunsuz oynuyodum gece yarısı girince. modemi fabrika ayarlarına geri aldım. sorunsuz oynuyorum şimdi.

aslında tam sorunsuz değil :) oyuna başladıktan 1 saat sonra oyundan atıyor. bilgisayarı resetledikten sonra yeniden giriş yapıp 1 saat daha oynayabiliyorum. çünkü oyundan attıktan sonra yeniden cs açmaya çalıştığımda ekranın 1/4 kadar bi pencerede açıyor, ekranı kaplamıyor ve video ayarlarına girince Open-gL hariç diğerlerinde ekran çözünürlük seçenekleri gözükmüyor. ekran kartının güncel sürücüsünü yükleyip denedim, ilk sürücüne geri aldım sonuç değişmedi. bilgisayarı kaldırıp çöpe mi atayım napayım bilmiyorum. bir sorun bitiyo diğeri başlıyo. refreshlock, rivatuner programlarını denedim yine fayda yok. :(

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.