Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Ya abi bi yardım et bi internet server ı kuram dedim(evden kurdcaz kafede oynucaz ne mantıksa:D) ne ise bi deneme için tanıdıktan bağlanmayı denedim class c hatası verdi sanırım şöle bişe landan giriş yasak mı ona benzer bişeler..




Yardım noolur!!
1.Yukarda anlattıklarımı okuyup, uygulamaya çalıştın mı ?
2.Kafanda takılan yer var mı?
3.Yukarda anlatılan her şeyi yaptığın hâlde sorun var mı ?

Bu üçünü istiyorum :)
hamachi kullanmıyorum aslında foruma class c yi sormaya girmiştim(yanlış anlamayın önceden hesabım vardı sadece online oldum:))baktım sizdede sorun var buraya yazam dedim ) :) değişen o (pc de var ama tozlu köşelerde)
O zaman açarsın evden admin,amx vs. modlu bi' hlds server ne class c kalır ne bişey.
2 side var:D sorun da ordaya admin mod metamod sora amx mod amx war3 soccerjam(top için özel script) yani herşey var acaba o ip dosyasını silsem yararmı pscreendeki??
Arkadaşlar beyinsiz abimin hamachi ayarlarını kurcalaması sonucunda sorun suz çalışan hamachimde sorun çıkmaya başladı. dedicated serverdan kuruyprum fakat kurulduktan sonra ip adress bölümünde tamamen farklı bir ip yazıyor yani hamachi ip im değil bunu nasıl düzeltebilirim görün diye ss de aldım.Yardımcı olurmusunuz :(

@Feanorn
bıyır ?

@calis
Önemli notlar madde 5 dene.Bi' de ağ bağlantılarından hamachi aktif mi onu kontrol et.
bilocan saol kendim çözdüm sizde deneyin belki sizinde işinize yarar konsola "sv_lan 1" komutunu girdikten sora düzeldi
Peki ;)
1.5 saatir uğraşıyoruz dediklerinin hepsini yaptık. baktık olmuyo çözümü kendimiz ürettik arkadaş bize geldi paşalar gibi oynuyoruz yanyana :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.