Altta bulunan kutucuktan, oynadığın counter-strike versiyonunu seçeceksin. Orada A'dan Z'ye kadar sırasıyla verilmiş..
ati ekran kartları bu sorunu hep yapıyor fps oyunları ıle alakalı bı düzensizlik var ati ekran kartlarında. Sorun çıkmadan tüm oyunları oynayabileceğin ekran kartı markası olarak Nvida ZOTAC gibi ekran kartlarını kullanmalısınız.
Novice
12.5
DESPERATE : ati ekran kartları bu sorunu hep yapıyor fps oyunları ıle alakalı bı düzensizlik var ati ekran kartlarında. Sorun çıkmadan tüm oyunları oynayabileceğin ekran kartı markası olarak Nvida ZOTAC gibi ekran kartlarını kullanmalısınız.

Bu yorum AMD işlemciler ısınıyor yorumundan farksız bir yorum olmamış.Bende hd5570 var Pes,Cs,Cod MW2,NBA 2K oyunlarını rahat ve sorunsuz bir şekilde oynuyorum.

Bahsettiğim oyunları düşük çözünürlükte (1024*768) oynuyorum yalnız kart zaten güçlü bir kart değil.

NOT: Kullandığım driver sürümü 12.8.

Bu konu Mortal tarafından düzenlendi(2012-10-18 17:05, 11 yıl önce)
Donanım güncellemesi yapmayı düşünmüyorsanız işletim sistemini xp ye çevirmelisiniz böyleliklersorunun düzelecektir , windows ultimate 64 bit zaten 1 ghz 2 gb ram sistem gereksinimi doğuruyor kal dı ki piyasada 1 gb olarak lanse edilen ekran kartlarının ram-dac olduklarını da hesaba katacak olursak ortada anormal bir durum olmadığını soyleyebiliriz. Bilgisayarınızda 64 bit olmasını 32 bit de gösteremediğiniz 768 mb rami kurtarmak amacı ile olduğunu varsayıyorum fakat windows 7 çoklu çekirdek mimarisine sahip bilgisayarlara hitap eden bir işletim sistemi olduğundan bu sistemle sadece performans düşüşü yaşarsınız.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.