Arkadaslar günlerdir arastırıyorum ama güncel bir çözüm bulamadım.Sxe'nin Windows 7'deki Sorunu Genel Ama Son Zamanlarda Bu Konudan Şikayetçi Olanlara Ras Gelmedim.Sanırım Sorun Çözülmüş Ama Ben Bulamadım. Benim Sorunum Sxe 11.6 Cs 1.5 'de Görünmemesi.Herhangi Bir Hata Almıyorum Ama Serverlara Girince Sxe'yi Görmüyor.Çıldırmak Üzereyim Bana Bu Konuda Kesin Çözüm Yolu Gösterebilecek Varmı.? Şimdiden Çok Teşekkürler..
Novice
12.5
sxe açıkken oyuna girince alias yaz eğer komutlar kapatıldı tarzı bir şeyler yazıyorsa sxe görüyordur (1.5'te böyle bir konsol var mı bilmiyorum).Birde girdiğin serverlarlar 11.6'ya geçmemiş olabilirler ben 1.6 oynuyorum ancak win7 daha sorun yaşamadım.
İlgin İçin Teşekkürler. Konsola alias Yazdıgımda Sxe Injekted : ALIAS OFFLINE yazıyor. Ve Servera Baglandıgımda da Server Benden 11.6 İstiyor.Yani Serverlar 11.6 ya geçmişler.
Novice
12.5
Sxe aktif.Sxe'nin kurulu olduğu klasore girip orada bir log dosyasının olup olmadığını kontrol eder misin ? Eğer bir hata verip kapatıyorsa orada sorunu yazar yazmıyorsa CS ve Sxe yi silip yeniden yüklemenizi önerebilirim.

ekleme: fix1 mi fix2 mi kullanıyorsun ?
Log Dosyayı Bulunmuyor. Fix lerin Hepsini Denedim Şu An İse Fix 3Teyim.Birde Sxenin Sitesinde 2 Ayrı Download Daha Var Sxe ınjekted for windows / for Lınux...
Windows 7de Acılması için Ek paketmi Diye İndirdim Ama içinde Bir Uygulama Dosyası Yok. icindekiler :
install_en.txt
install_es.txt
install_pt.txt
install_ru.txt
sxei.ini (Türü Configuration settings)
sxei_mm.dll (Türü Application Extension)
Bunları Sxe Klasörüne Atıp Denedim Ama Yine Bir Fayda Yok..

Bu konu RyTheq tarafından düzenlendi(2011-04-23 00:36, 12 yıl önce)
saol be kjanml,

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.