sXe Injected'i başarılı bir biçimde açıyorum fakat bu şekilde açılıyor ayrıca herhangi bir counter-strike sunucusuna girdiğimde sxe yok diyerekten oyundan atmakta oysa ki sXe açık bu konuda bir bilgisi olan nasıl düzeliceğini bilen var ise yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.


Dün sabaha karşı mygamearea sunucularına girdiğimde aynı hatayı bende aldım. CS kapadım sxe tamamen kapadım, tekrar sırasıyla açtım farklı bir sunucuya girdim ve düzeldi. Şimdi mygamearea'da sorunsuz çalışıyor. İstersen sende bi dene aynı şekilde..
Bendeki sorun genel sxe bulunan hiç bir sunucuya giremiyorum giremediğim oyun servisi sağlayıcıları Mygamearea,Servermasterz,Mikrosunucu,Senoyna bunları denedim fakat hepsinden olumsuz bi sonuçla döndüm sorun başka bişeyden kaynaklanıyor olmalı fakat ekran kartım yandığında format'da attırmıştım aynı işletim sistemi aynı yere yaptırdım fakat geçen sefer oynayabildiğim counter-strike'a şimdi yaklaşamıyorum sXe olmayan sunucularda'da ya hile diye suçlanıyorum yada oyundaki herkes hile oluyo sXe sorunumu acil olarak çözmem lazım çok uyuz oldum sinir küpüyüm yardımcı olun lütfen.
Bu yeni format atılmış bir bilgisayar haliyse vay o bilgisayarın haline :)

Vardır Mertcim bir çözümü ama bilmiyorum :(

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.