Türkiye’nin ilk ve tek, oyuncular için oyuncular tarafından yaratılan sosyal oyuncu ağı UCNUYO sizler için birbirinden güzel hediyelerle donanmış sürpriz çekilişler hazırlıyor.Thermaltake markasının destek verdiği TteSports ürünlerini kazanmanız an meselesi!

TteSports tarafından üretilen mouse, klavye, kulaklık, t-shirt ve şapkaları sizde kazanmak istiyorsanız öncelikle www.UCNUYO.com adresine üye olmalısınız.

BETA aşamasında olan sitemizin üye sayısı 1000’e yaklaşmakta olup her geçen gün oyuncuların yoğun ilgisiyle karşılaşan ekibimiz siz oyuncuları da unutmayarak sürpriz çekiliş kısmını devreye aldı.Oyuncular için özel donanım ürünleri üreten TteSports firmasının destekleriyle ilkini gerçekleştirdiğimiz çekilişimizin aşamaları şu şekildedir ;

Sitemiz 1000. Üyesine kavuştuğu an itibariyle canlı yayında sitemize kayıtlı 1000 arkadaşımız arasında gerçekleşecek bir çekiliş yapılacaktır.Çekilişteki kazanan şanslı ucnuyolarımız ise TteSports firmasının oyuncular için tasarladığı birbirinden güzel ürünlerin sahibi olacaktır.

Bu defa şans size gülebilir.

UCNUYO.COM

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.