Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.

Merhaba arkadaşlar,
Alpha ve Closed Beta ardından, son olarak Final Beta dönemine girecek olan Albion Online, Ultima Online kullanıcılarına hitap eden sistemleri ve özellikleri ile büyülemeye devam ediyor.

Oyuna katılan yada katılmayı düşünen arkadaşlar için buradan soruları yanıtlayabilir ve genel oyun hakkında bilgiler verebilirim.

Sevgiler

Expert
34.0001
release date belli mi? beta meta bana gelmez.
1.5 senedir oynayan bir insan olarak anlatayım biraz;

Oyun sadece hesabı alırken paralı onun dışında bir para ödemenize gerek yok bir kere ödüyorsunuz.

Şuanda final betasını yapıyor 3 ay sonra oyun release olacak.

Tam olarak uo gibi demek yanlış. Uo'dan aldığı özellikler çok bile denemez. Ama uo ile günümüz mmorpglerini biraz harmanlamışlar. Loot olması uo'ya benzer kılan özelliklerinden bir tanesi.

Uo gibi grafik aramayan kullanıcılara yönelik. Kesinlikle solo oynaması mümkün olmayan bir oyun. İyi organize olmuş bir guildde değilseniz hiçsiniz.

Türkçe dil paketi yok ama gelecek. Ne zaman gelir bilmiyorum. Ama biraz gamer ingilizceniz varsa problem yaşamazsınız. Zaten çok fazla Türk oyuncu ve Türk guild var.

Pvpsi zevkli. Skill sistemi yok. Itemları giymek için tier kasıyorsunuz. Ne item giyerseniz o classınız. Aslında class da yok tamamen kendi karakterinizi classınızı oluşturabilirsiniz.

Craft sistemi çok gelişmiş. Uodan sonra gördüğüm en iyi craft sistemine sahip oyun. Uodaki gibi hammdedde toplayıp craft yapabiliyorsunuz. Melt etme bile var :)

Ben oyunu uzun zamandır oynuyorum ve release ile de devam edicem. Deneyebilirisniz bence güzel bir guild ortamı yakalarsanız çok zevk alırsınız.

Başlamayı düşünürseniz aşağıdaki link üzerinden satın alırsanız bana da iyilik yapmış olursunuz. O kadar script yardımı yaptık hiç mi hatrımız yok :p

https://albiononline.com/?ref=FHD9F735UE

Ha söylemeyi unutmuşum vaktiniz az ise başlamayın :D
Satın aldım bakalım deneyeceğiz. :)

İlk fırsatta detaylı bir inceleme yapmayı düşünüyorum açıkçası :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.