Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Baylar bayanlar ( bayan varmıydı la usde), keyifler nasıl neler yapıyorsunuz bakeym?

Albion online diye bir oyun kapalı betada şuanda. Ultimadan çok fazla alıntı var ve karaktere bakış açısı yukarıdan olan bir mmorpg. Uoya en benzer özellikleri craft sistemi ve ölün oyuncunun donuna kadar lootlanabilmesi :) Level sistemi yok uodaki gibi succes olan işlerden sonra elde edilen fameler ile yeteneğinizi geliştiriyorsunuz vs.

Şuan oyun kapalı betada 2 ay içerisinde açık betaya geçecek 2016 yılında da tamamen açılacak. 10 15 arkadaş kendi guildimizi kurduk takılıyoruz. U-s tayfasından gelmek isteyen olursa pm atabilir görüşebiliriz :)

Oyun şuanda kapalı betada olduğu için founder pack satın alıp girebiliyorsunuz. Oyun çıktıktan sonra tamamen ücretsiz olacak.

Oyunun resmi sitesi;
https://albiononline.com/

Eğer founder pack almaya karar verirseniz aşağıdaki referans linkimden girip kayıt olursanız oyun içerisinde ekstra gold geliyor. Goldlar sadece premium alımında işe yarıyor. Oyunun ekonomisi silverlar üzerinden işliyor. Oyun craft ve ekonomi üzerine kurulu diyebilirim. Ama pvp ve pve tarafı da gayet ilgi çekici.

Ref link;
https://albiononline.com/?ref=FHD9F735UE

Oyun deli gibi detaylı merak ettiklerinizi sorarsanız cevaplarım şuan fena yardırıyoruz. Beklerim.
ultimanin hardcore yapisi yok. sadece belli alanlarda pvp free. bu yuzden almaktan vazgectim. acikcasi safe bir sekilde low tier bile olsa resource gathering yapabilmek, onu sonsuza kadar yapabilecegimiz anlamina geliyor. yani teorik olarak enflasyonu engelleyecek hicbir risk mekanizmasi yok. 7/24 log kesip satarak da zengin olunabilir safe bir sekilde.
Xantier : ultimanin hardcore yapisi yok. sadece belli alanlarda pvp free. bu yuzden almaktan vazgectim. acikcasi safe bir sekilde low tier bile olsa resource gathering yapabilmek, onu sonsuza kadar yapabilecegimiz anlamina geliyor. yani teorik olarak enflasyonu engelleyecek hicbir risk mekanizmasi yok. 7/24 log kesip satarak da zengin olunabilir safe bir sekilde.

Yani o da sana kalmış. Brit bankın önünde balık tutmak gibi birşey söylediğin şey. Tierlar 1-8 arası. 3'den itibaren tüm tiearlar safe zone dışında bulunuyor. Ben şuan t5 odun toplamam için pvpci ekibin benle gezmesi lazım.
britte balik tutani bile oldurme sansi var ama uo'da. tam ozgurluk bence cok onemli. uodan beri tam ozgur bir mmo cikmis degil.
Xantier : britte balik tutani bile oldurme sansi var ama uo'da. tam ozgurluk bence cok onemli. uodan beri tam ozgur bir mmo cikmis degil.

Aynen. Safe zon yerine gz mantığı olsaydı keşke. Biraz wow & uo olayı var oyunda inkar edemem.
server beta sonrası wipe yemicek olsa alınır da şu anki durumda release'i bekliyorum
Brownie : server beta sonrası wipe yemicek olsa alınır da şu anki durumda release'i bekliyorum

Oyunu öğreniyoruz kamki :p
bi guildiniz var mı ya
Açık beta süreci ne zaman başlayacak?
Açık beta 1 ağustosda başlayacak. Uzattılar oyunun başlangıcını baya. O yüzden çok da kasmıyoruz şuan tadımlık oynuyoruz. Oyunun online sayısı acayip yüksek. Oyun başlayınca nasıl o kadar oyuncuyu o haritaya sığdıracaklar bilmiyorum. ( Ki oyunun haritası gerçekten büyük) belki avrupa ile amerikayı ayırırlar.

Evet guildimiz var.
Arkadaş bu adam nasıl streamer ben anlamadım. Çek bi gameplay videosu koy şuraya da izleyelim.
Syntax : Arkadaş bu adam nasıl streamer ben anlamadım. Çek bi gameplay videosu koy şuraya da izleyelim.

https://www.youtube.com/watch?v=QGMMnhwiVOA

:utangac1
Biraz inceledim fakat size de sormak istedim, şuan için hangi paketi satın alarak oyuna başlamamızı önerirsiniz? Veteran yada Epic? Aynı zamanda yukarıda Amerika ve Avrupayı ayırırlar demişsiniz, şu anki durumda kasma veya herhangi bir şey söz konusu mu?
İlk boş zamanımda başlayacağım sanırım. Betadan çıktıktan sonra buralarda haberini görürüz. Medieval görseller beni hep etkilemiştir. Ultimada daha soft bir görünüm varken bu daha canlı ama her koşulda ultimadan alınan tadı hiç bir oyundan alamayız.
Xiloscient : Biraz inceledim fakat size de sormak istedim, şuan için hangi paketi satın alarak oyuna başlamamızı önerirsiniz? Veteran yada Epic? Aynı zamanda yukarıda Amerika ve Avrupayı ayırırlar demişsiniz, şu anki durumda kasma veya herhangi bir şey söz konusu mu?

Vallaha en yüksek paketle başlamanı öneririm. Neden;

Oyun ilk açıldığı zaman hiç biryerde ox(yük taşımak için) ve horse bulamazsın. Ama o paketler sana bir adet ox bir adet horse verecek ve bu senin oyun başlayınca çok hızlı kasabilmeni sağlayacak. Ha çok önemli değil ben 3 4 gün geriden gelirim diyorsan da hiç paket almana gerek yok oyun zaten open betaya geçince ücretsiz olacak.

Şuanda paket almanın sana zararı yok karı var. Neden;
Paket aldığın zaman sana oyun içerisinde gold veriyor. Goldlar ve silverlar oyunun ekonomisini oluşturuyor. Goldu bizim gerçek dünyadaki altın borsası gibi düşün. Silveri de amerikan doları gibi düşün. Başka para birimi yok zaten. Dolar ile altın alabiliyorsun altın ile dolar alabiliyorsun vs. Bu paketi alınca sana altın veriyor ve sen bu sayede oyuna premium başlayabiliyorsun. Premium kasarken daha hızlı kasmanı sağlıyor başka bir getirisi yok. Oyundaki silverlarınla da zaten premium alabiliyorsun illa para vermen gerekmiyor. Yani ne yaparsan yap farketmez zarar etmezsin. Hardcore oynarım diyosan en yüksek paketi alıp hemen oyuna girip oyunu öğrenmeye çalışmanı öneririm.

Bu arada oyun 1 ağustos da açık betaya geçecek ve o zaman herkes ücretsiz girebilecek. Şuan kapalı betada oyun resmi olarak ne zaman açılır bilmiyoruz. Oyunda şuanda serverlar amerikada olduğu için 120-150 arası ping oluyor. Ama diğer oyunlar gibi düşünme hissettirmiyor. Ping yokmuş gibi oynuyorsun. Eu serverları açılınca 60 70 ping ile oynayacağımızı tahmin ediyorum.

Sorusu olan burdan sorabilir yardımcı olurum.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.