Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Sürpriz bir şekilde duyurusu gerçekleştirilen Assassin's Creed 3'ün ilk ekran görüntüleri ve bilgilerine geçtiğimiz günlerde kavuşmuş ve oyunun Amerikan sivil savaşı döneminde geçeceğini öğrenmiştik. Ubisoft ise bu duyuru sonrası bir geri sayım başlatmış ve oyunun ilk videosunun yayınlanacağı günü, yani bugünü işaret etmişti. Geri sayımın tamamlanması sonucu, yani ân itibari ile Assassin's Creed 3'ün ilk tanıtım videosu da yayınlanmış oldu.

Videoda daha önce de açıklanan bazı özelliklere yer verildiğini görüyoruz. Öncelikle dikkat çeken nokta yerde bulunan cesetlerin kurtlar tarafından sarmalanması oluyor. Daha önce de açıklanacağı gibi oyunda bir doğal yaşam olacak. Bir diğer nokta ise karakterimizin gece dövüştüğü sahneler oluyor. Gene açıklanan bilgiler arasında oyunda bir gece gündüz döngüsü olacağı belirtilmişti.

Dövüş anlarında kullanılan silahlar da dikkat çekiyor. Oyunun ilk görüntülerinde olduğu gibi Mohhawk baltası dikkatimizden kaçmıyor. Connar'ın bu baltayı çok iyi bir şekilde kullandığını söyleyebiliriz. Bunun dışında karakterimizin sırtında yer alan ok ve yayı da unutmayalım. Videonun başındaki aksiyon sahnelerinden sonra karakterimiz tarzan misali ağaçlar arasında ilerliyor. Düşmanlarımıza karşı en büyük avantajlarımızdan birisi de bu ağaçlar olacak. Yönlendireceğimiz karakter olan Connar tıpkı binalara tırmanır gibi ağaçlara tırmanabilecek ve daha hızlı hareket edebileceğiz.

Videonun sonuna doğru karakterimiz bir yamaca çıkıyor ve aşağıda sivil savaşın bir cephesi ile karşılaşıyoruz. Videonun başında gözüken Valley ve 1977 ibaresi Valley Forge'da yapılan savaşı akıllara getiriyor. Sivil Savaş döneminin bu en çekişmeli anlarında Valley Forge'da Amerika ve İngiliz askerler karşı karşıya gelmişlerdi. Tabi burada George Washington'un konuşmasını da es geçmemek lazım. Gene ilk gelen bilgilerde Washington ile sık sık karşılaşacağımız açıklanmıştı.

Oyuniçi herhangi bir sahne ile karşılaşmadığımız bu videonun tamamen CGI sahnelerden oluştuğunu da hatırlatalım. Müzikleriyle de her zamanki gibi etkileyiciliğini koruyan bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

[/youtube]
1-2 bitti sırada üçü bekliyorum :)
AC'nin ilk oyununda görevler zordu Hitman'in ilk serilerindeki gibi baya plan yapman gerekiyordu ama gitgide arcade oyununa çevirdiler bilmem oynarmıyım :con

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.