bu oyun 2yıl oynadım sureklı kasıyosun durmaksızn lvl30 oluyosun skıll acıyosun lvl39da bı skıll daha onu acıyosun lvl45 bı skıll daha durmak sızın ben hepsını actım zamanında xgen oynardım adım sw3nt ıdı berbat bı oyun sakın baslamayın 2yıl sonra anladım.bu oyunu oynayan ınsanlara anlatamazsınız durmak sızın oylarlar SAKIN BASLAMAYIN.
sen 2 yılda level 45 olduysan senin için tabiki berbat gelebilir :D Zevkler ve renkler farklıdır.Günde ortalama 300.000 online oyuncu olduğuna göre vardır heralde bir hikmeti :)
Oynanacak türden bir oyun değil bence.
Başlık İsmi : bence oyuna başlamayın

Yanıt : Sanane Başlarız Başlamayız ?

Bu günlerde amma böle topicler açılmaya başlandı
Yooo oynayın ama WoW'u orjinal serverında oynaya Knight'ın yüzüne bakmaz bile bi ay içinde sıkılır :D Mesela ben,
Ben WoW'un orjinal serverınının Ultima ve Knight gibi oyunlardan katlarce daha iyi olduğunu birşeye para ödemenin parasız işin hem afalladığının inancındayım...
Master
59.2997
Bknz Zevkler ve renkler tartışılmaz demişler :)

Ama gerçektende KO çok amaçsız bir oyun kasıosun kasıosun belli seviyeye gelince özel bir alanda kapışıosun hiç eşya kaybetme derdi vs yok o oyuna para verenlere yazık valla. O oyunun sahipleri premium adı altında attıkları kazıktan iyi para kazandılar. Güyat Free To Play :)
premıumun bıtane de bonusu var :P
şu topicte:) ---> https://www.ultima-strike.com/
Slothere : Bknz Zevkler ve renkler tartışılmaz demişler :)

Ama gerçektende KO çok amaçsız bir oyun kasıosun kasıosun belli seviyeye gelince özel bir alanda kapışıosun hiç eşya kaybetme derdi vs yok o oyuna para verenlere yazık valla. O oyunun sahipleri premium adı altında attıkları kazıktan iyi para kazandılar. Güyat Free To Play :)


Ultima online basit bir oyun olduğu için kaybetme alışkanlığınız buradan gelmiş.ultimada item yapmak basit bir olay.Knightta böyle birşey olsaydı heralde şuna benzerdi.İsmeeet invis ol adam geliyor.İsmeeet çabuk.Çak kalvazı ismeeeet yattım :D Kasıyorsun kasıyorsun dediğin heralde Level up oluyor :) Cz'deki 1vs1 kapışmaları Ultimaya 15k çeker.


Herkezin kendi zevki.Dediğim gibi günde 300.000 kişinin online olduğu bir oyunun bukadar kötü olması imkansızdır heralde.Sağdece demeniz gereken oynıyanlara saygım var ben nefret ediyorum :D
Hem Knight Hem Ultima Hemde Cabal Online Oynamıs Biri Olarak Soyluyorum,

Ultima 'nın Verdigi Tadı Hicbir Oyun Veremez...Tabii ki Zevkler ve Renkler Tartısılmaz Ama Belli Bir Noktadan Sonra KO adamı sıkıyor...37 LvL'e Kdr Kastıktan Sonra Bıraktım.Cunku Daha Oncede yazıldıgı gibi Amacsız Bir Oyun.Cabal da da 57 LvL'lik Warrior Charım Duruyor.Ki Onuda Bıraktım.Sonra da Hepsini Yakın Cevreme Dagıttım, Ultima Haric...
ben wow da lvl 40-50 ko da lvl 30-40 kadar olmuştum. bence ikiside birbirinden amaçsız ve sıkıcı oyunlar. ilk başlarda grafikleri insanın hoşuna gidior. sonra ise grafiin herşey olmadıını anlayıp uo ya geri dönüyorsunuz. ben uo yu 5-6 yıldır oynuorum ve onun üstüne oyun tanımam. hem artık uo nun grafikleride güzel.
Evil-mc : ben wow da lvl 40-50 ko da lvl 30-40 kadar olmuştum. bence ikiside birbirinden amaçsız ve sıkıcı oyunlar. ilk başlarda grafikleri insanın hoşuna gidior. sonra ise grafiin herşey olmadıını anlayıp uo ya geri dönüyorsunuz. ben uo yu 5-6 yıldır oynuorum ve onun üstüne oyun tanımam. hem artık uo nun grafikleride güzel.


+1. Ultima'nın Grafikleri 2 boyutlu diye dalga gecenler gordum net cafede.İstedikleri Kadar Gulsunler.KO'yu 13 Yasındaki Cocuklar Rahatca Oynayabilirken, Ultima'da O kadar Rahat Oynayamıyorlar.Tek Yaptıkları Oyunun Kalitesini Dusurmek.Oyunda gereksiz pageler,kufurler vs. En Azından Su Son Yıllar...
senin cevabınla benim cevabın arasında bir bağıntı kuramadım. nie alıntı yaptın?
Bende Senin Gibi Ultima Dısında Online Oyunlarda Oynadım Ama Yine Senin Gibi Ultimaya Donus Yaptım :) Ayrıca grafikler Konusunda sana +1 Cektim :)
[Kalimus] ko da 300.000 online player i de nerden çıkardın. ko nun original serverleri bedava olmasına ramen toplam 1 milyon anca player i var. wow la mı karıştırdın ? yoksa ben bilmeyeli ko nun player i baya arttı mı ?
Spawnsas : Başlık İsmi : bence oyuna başlamayın

Yanıt : Sanane Başlarız Başlamayız ?

Bu günlerde amma böle topicler açılmaya başlandı


Gözlerime İnanamıyorum Kİmler söylüyo bunu Adam bilgilendirmek istemiş buna Tavsiye diyebiliriz



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.