Merhaba ultima-strike üyeleri

Ben Erepublik isimli bir oyunda yeralan türk oyunculardan sadece bir tanesiyim. Ve sizden bizlere yardım etmenizi talep etmek için buraya geldim.

Söylediğim gibi oynadıgımız oyunun adı erepublik. yani e-cumhuriyetler. oyunda dünya üzerinde ülkelerin bir çoğu bulunuyor. Buna TÜRKİYE de dahil. Sizlere oyunu tanıtmak istiyorum ..

Oynadıgımız oyun gerçek dünyanın tamamiyle simulasyonu şekliyle tasarlanmış, oyuncu hesaplarımıza ikinci bir yaşam veren bir oyun. Oyunda günlük olarak çalışıyor, askeri eğitim yapıyor ve gerek ülkemiz gerekse müttefiklerimiz için canla başla savaşıyoruz.

Oyunda işçi, işveren, asker, milletvekili, borsa uzmanı, emlakçı, başbakan, gazete sahibi gibi bir çok alan var. Ve biz bunların hepsini yapabiliyoruz.

Şimdi bana sorucaksınız birader ne işin var git oyununu oyna.

İşte olay böyle değil. Oyun artık türkçe olarak ta oynanabiliyor. Ve oyundaki türkiyenin onun için savaşacak insanlara ihtiyacı var. Oyundaki nüfusumuzun yüksek olması hem bizim üretim gücümüzü hemde savaş gücümüzü artırıyor. O yüzden bizlerle omuz omuza savaşıcak yeni arkadaşlar arıyoruz.

Oyunun en güzel özelliği vakit harcayan bir oyun olmaması.

Yani oyuna girip 5 dakika içinde işlerinizi halledebilir ve çıkabilirsiniz. Biz Türkiyeyi sevenler olarak kendimize forum hazırladık.

www.erepublik.gen.tr sitesi tamamen türkler için hazırlanmış bir forum sitesidir.

Bakın oyunda gerçekten yardıma ihtiyacımız var. Baş düşmanlarımızda polonya inanılmaz bir patlama yaptı nüfuslarında yaptıkları video şu.

https://www.youtube.com/watch?v=-zZ3rcdEXnI bu video sayesinde polonyalılar dünyanın en büyük gücü haline geldiler.

Biz neden öyle olmayalım. Dostlarımızın yardımına ihtiyacımız var.

Oyunda Yunanistan sürekli topraklarımız tehdit etmekte ve bizi zor durumda bırakmakta. Bizi yanlız mı bırakıcaksınız ?

Oyunda her zamanki gibi bir referans sistemi mevcut.

Çoğu oyunda oldugu gibi bu oyunda da bir referans sistemi mevcut. istiyorsanız oyunun direk kendisine girip kayıt olabiliyorsunuz. Ama herhangi bir referans linkinden girerseniz sizi oyuna davet eden oyuncu da kazançlı oluyor. Bu yüzden referans linkimi bırakıyorum. İsteyenler oyunun orjinalinden de girip üye olabilirler.

Ben bu işi Türkiye için yapıyorum. O yüzden yeter ki oyuna gelin diyorum. Oyunda elimizden geldiğince sizi bilgilendirecek ve yardımcı olacagız.

https://www.erepublik.com/tr bu linkten üye oluyoruz. TÜRKİYE -MEDİTERRANİAN COAST OF TÜRKİYE yani AKDENİZ'de oyuna başlıyoruz.

www.erepublik.gen.tr adresindeki sağ üst tarafta bulunan Başlangıç kılavuzları bize herşeyi anlatıyor. Eğer anlayamadıysanız oyunda bana özel mesaj atarak ta sorabilirsiniz.

Şimdi soruyorum; Bu uğurda gerekirse ölene kadar bizimle savaşmaya hazır mısınız ?

Referans üzerinden link verilmesi yasaktır.

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2010-06-02 23:31, 13 yıl önce)
Hocam , daha önceden barafranca ve ogame filan oynadım ama umarım bu database i çözerim. öyle bir konuşma yazmışsın ki gelmemek mümkün değil.


https://www.erepublik.com/tr

Bu Referans Kodu ilede Üye Olabilirsiniz. Hem TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ SANAL ortamda korumuş oluyorsunuz hemde kardeşlerinize katkıda bulunmuş oluyorsunuz. Çok Gercekci yapmışlar bi girin bakın derim

Referans üzerinden link verilmesi yasaktır.

Bu konu Narsia tarafından düzenlendi(2010-04-27 20:36, 14 yıl önce)
Ben oynuyorum ismim TosunPasha
Kayıt oldum. Ben de Antalya işgal altındaydı. Marmarayı seçtim. Murat kara isim. Kolay gelsin Herkeze :D
Dün türktüm bugün yunanım ne garip.
Arkadaş ben yunan olmak istemiyorum. Bi el atın akdeniz bölgesini işgal ettiler :D

Güya oyun meraklısı ülkeyiz toplanın la :P İşgali kurtarak bizim ülke oyunda bile işgal edilemez. Ne gaza getiriyorum ya :D
Beyler Bayanlar. Türklerin Gücünü Oyun Olsa Bile Herkez Görmeli ... https://www.erepublik.com/tr Girin Türklük Nasılmş Gösterelim.
Bugun Itibariyle Son Yasanan Israil Olaylarindan Sonra Israile Savas Acilmistir Sizde Gelin Turkun Gucunu Butun Dunyaya Gosterelim.Ulkemiz Icin Savasalim.
https://www.erepublik.com/en/referrer/Tugran+Kara Burdan Kayit Olabilirsiniz :)
Oyun Hakkindaki Video: https://www.youtube.com/watch?v=Q5dA3Uq-zAg&feature=related

Bu konu Mia tarafından düzenlendi(2010-06-02 21:43, 13 yıl önce)
Şimdi q5 silah aldım 5 kere vurdum :)
Hadi Hayirlisi Israil Bizim Olucak Ins. :)
Beyler size güveniyorum...

CcC Turan CcC
Tam başlıycaktım baktım world map açılmıyor vazgeçtim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.