Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.

https://www.shroudoftheavatar.com

free to play !!

 

Ultima Online'nın mimarlarından olan bir kaç kişi ile, bu oyuna gönül vermiş milyon tane bağışcının bir araya gelmesiyle ortaya çıkmış Ultima Online tadında ve özelliklerinde günümüzün pvp ve rp seçeneklerine uyarlanmış gün geçtikçe Ultima Online efsanesini tarihin tozlu sayfalarına atacak bir oyun, Sota. 

Lafı uzatmaya gerek yok, gerek  skill sistemi, gerek magery sistemi britain minoc gibi şehirleri, runebook gibi ince detayları yada kuralacak evinizin yanındaki çifliğinizde besleyebileceğiniz pet sistemi gibi bir çok eski sistemler yenilenerek ve optimasyonu gayet iyi olan 3D motoru ile buluşmuş. Oyunu oynarken orta dünya da gezilecek o kadar çok yer varkı !  Kendi içerisinde bir Uomap gibi sisteme sahip, ve makroman gibi makro programlarının çalıştığı Ultima Online oyuncularının çabuk adepte olabileceği bir oyun. 

 

Pyramiduo'daki yolculuğuma son yaşanan olaylar nedeni ile son vermiş bulunmakla beraber, bir daha girmeyi düşünediğim için charsil uygulamış bulunuyorum. Eski dostlara duyrulur :)))

Selam, açıkcası shroud of avatar ultima online mottosu ile hypelandı ama ortaya çıkan ve şuan aldığı hal pek ultima online olduğunu söylenemez. Ben Legends of Aria'yı daha yakın buluyorum.

Özellikle Legends of Aria'nın modlanabilmesi ve bazı serverların modlayarak orjinal uo map üzerinde çalışmalar olması heyecanlandırıyor. Bu bahar'da steam çıkışını yapacak bakalım heyecanla bekliyoruz.

https://store.steampowered.com/app/594770/Legends_of_Aria/

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.