Expert
34.0001
Arkadaşlar malum oyun 2 gün önce 10 eylül de F2P oldu. Yani oyunu oynamak için ücret ödemek zorunda değilsiniz. Benim online oyun kültürüm UO ile sınırlı olduğu için şu an öğrenmeye çalışıyorum, 1 günde 10 level oldum ama benden sonra başlayanlar beni geçiyor rahatça. Benim bir kaç tane real arkadaşım var oyunda, oynayanlar varsa veya gelenler olursa birlikte zaman geçiririz. Oyun hakkında daha çok bilgi vermek isterdim ama inanın bende bilmiyorum, keşfetme aşamasındayım ama aldığım zevk son derece fazla. Oyun Roleplay oyunu fakat ben henüz rol yapan görmedim. Şu anda tek dezavantajı boyutunun 10 GB olması sanırım... Nimrodel sunucusundayız oynayan veya oynamak isteyen arkadaşları bekliyorum. Bir kaç ekran görüntüsü koydum albüme BURDAN ulaşabilirsiniz.
Şu ana kadar gayet eğlenceli vakit geçiriyorum diyebilirim.Oynamak isteyen arkadaşlar varsa bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya hazırım.

Edit : Keşke oyunun sitesini verseydik dimi arda...

Link
Expert
34.0001
keşke...
2 gündür bende LOTR'u tekrar izledim ve milli maçtan önce seriyi bitirdim. Tesadüf bu olsa gerek bende bi gelip bakmak isterim :)
Şunu belirtiyimde sonradan hayal kırıklığına uğramayın.Sadece 1-50 arası bedava.50 level üzerine çıkmak isterseniz para ödemek zorundasınız.Ayrıca oyunda çok nefret ettiğm bir sistem var.Gerçek para ile satılan itemler.Bu sistemin geçerli olduğu birçok oyunda sebep olduğu sorunları gözlemledim.Açıkcası böyle birşeyin olduğu oyunu oynamam.
Yüklemesi 1 gün'ü alıyor vaz geçtim :D
Expert
34.0001
@tedbunndy, evet F2P olan hemen hemen bütün oyunlarda böyledir. İlk başta da dediğim gibi, oynamak para ödemek ZORUNDA değilsinizdir. Ekstra bir takım şeyler için para ödemek gerekiyor tabii, farkındayız =)

Ardıl ben bunla 3 gün falan uğraştım, indirip patch yapmasıyla. Uğraştığıma değdi, pişman değilim.
Para ile alabileceğiniz eşyaları oyunda göre yaparak da elde edebiliyorsunuz.Store da satılan itemler oyun içi bazı görevlerden gelen özel bir puan ile de alınabilinmekte.
Expert
34.0001
Evet yanlış çevirmediysem, store da alınan bütün eşyalara oyun içinden ulaşılabiliyor. Ekstra bir şey yok yani.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.