Her yönden pes2011 tabiki tartışmaya gerek bile yok : )
her şekil pes2011
Expert
34.0001
İki demoyu da oynadım, önceki PES 2011 deneyimi mi yazmıştım zaten;

Fifa 2011 PC demosunuda yeni oynadım. Oyunu konsol versiyonuna çok yakın hale getirmişler, birebir aynı neredeyse. Konsol demosunu da oynamış birisi olarak pc demosunu çok başarılı buldum. Oyuncu modellemeleri biraz daha gelişmiş ve oyuna bir tokluk hissi getirilmiş. Kendi tercihim olarak PC dede fifa 2011 oynarım sanırım.
Normalde Fifa derdim ama %100 Türkçe destek verdiği için PES diyorum.Crysis'ten sonra böyle Türkçe oyun oynamak farklı hissettiriyor.Teşekkürler Konami.

Teknik ve oynanış açısından konsolda PES PC de FIFA.
Expert
34.0001
Spiker desteği Türkçe olacak mı acaba onu bilmiyorum, oyun içinde Türkçe olması benim çok kafamı karıştırdı. Spikeri Türkçe yaparlarsa benimde fikrim değişebilir.
KeLL : Spiker desteği Türkçe olacak mı acaba onu bilmiyorum, oyun içinde Türkçe olması benim çok kafamı karıştırdı. Spikeri Türkçe yaparlarsa benimde fikrim değişebilir.

Aynen türkçe olursa gerçekten çok süper olur.
Expert
34.0001
Dediğim gibi oyun içinde menüler vs. Türkçe olması kafa karıştırıyor ama spiker olursa işler değişebilir =)
**Bilocan** : Normalde Fifa derdim ama %100 Türkçe destek verdiği için PES diyorum.Crysis'ten sonra böyle Türkçe oyun oynamak farklı hissettiriyor.Teşekkürler Konami.

Teknik ve oynanış açısından konsolda PES PC de FIFA.

Dediğim gibi %100. Yani PES spikerinden menüsüne kadar tüm seslendirmeler ve metinlerde Türkçe seçeneğiyle gelecek.Bilgi için :

KONAMİ - Digital Entertainment GmbH - Pro Evolution Soccer (PES) 2011 için Türk oyun severlerine müjdeli haberi verdi. '' PES 2011 Türkçe dil seçeneği ile birlikte piyasaya sürülecek. ''




Ülkemizde oldukça kitlesi bulunan PES için alınan karar tüm oyun severler tarafından müjde ile karşılandı.Ülkemizde oyuna gösterilen ilginin yüksek olması ve taleplerin dikkate alınıp yapımcılar tarafından göz ardı edilmeden,Türkçe dil seçeneğinin ihtiyaç olduğunun kararına varıldı.

7 Ekim'de piyasaya çıkacak olan PES 2011 , Playstation 3, PC ve Xbox 360 platformlarındaki Tükçe seçenek desteği üzerinde geliştiriliyor.

Konami - Avrupa PES Ekip Lideri Jon Murphy PES 2011 ile hayranları ile birlikte çalışıldığını,sınırsız özgürlük ve kullanım sağlamak,bu güne kadar görülen en köklü değişim ve gerçekçi eksiksiz yıl sürümü ile hayranlarının sabırsız bekleyişlerine son verileceğini ifade ediyor.

PES 2011 i süsleyecek yıldız futbolcu Lionel MESSİ nin kapak resmi süslemesi bekleniyor.

Kaynak : chip.com.tr

Alternatif Kaynak : Merlininkazani.com
Expert
34.0001
Oyun içi metinler Türkçe hazırlanmış, Türkçe spiker olacağı ile ilgili bir ibareyle hiç bir yerde karşılaşmadım.
Demoyu deneyenler Türkçe spiker ile karşılaştılarmı acaba?
türkçe spiker olmayacak galiba.
Expert
34.0001
Şu an full versiyonu oynuyorum, Türkçe spiker yok ama fena da değil yani. İki oyununda full versiyonlarını oynadıktan sonra kararsız kaldım, transferleri tam yapmamışlar Pes te tek sıkıntı olabilir.
Fifanın grafikleri oyun tarzı hep itici gelmiştir pes 2011 onun için.
fifa oynayan kaldımı ya :D taş devrinden kalma fifa ve grafikler böğk berbattt ... Harbiden pes yani pes :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.