U-s'den yeni serverda oynıyan var mı, class, level nedir merak ettim.U-S Clanı açıp kasalım demiyorum.Demode oldu :D

Benim Class : Priest
Level : 53
U-S de knight oynayan fazla yok sanırım. Ultima oynayanlar knightı biraz çocuk oyunu olarak görüyor. Bende çocuklar da oynadığı için çocuk oyunu olarak görüyorum.
76 lvl assas gibi bi palavra sallasam kaç kişi dötüyle güler :p
İlk ben gülerim. Bende var desem ne dersin 72 leveldi galiba en son.
sen sus :p clan kurarken sen ben ninja duels oynuodum bi kerem :p Yoksa gelrdm
Çıkmışın ben baktığımda. Gerizekalı adamlarla uğraştım senin yüzünden.
ulen ben 1 kafayım :D clan 10 kafa istio 10 luk sayıyosan thanks
Arkadaşlarda vardı herhalde. 1 kişi etti içine klanın. Ama en sonunda kurduk. Bu arada adamın adı svc.. svc klanınn shamanı.Adam küfür yemekten çok hoşlanıyor. Benim için edersin.Ben yattım iyi geceler
ben girakonda 56 dım banlandım
Bu yeni koxp ban sistemi hiç hoşuma gitmedi.Kullananların %65'i mutlaka banlanıyor.%35lik kısımda iseniz kendinizi şanslı sayın.Eskiden %5 banlanırdı.(Duyduğuma gore şuanda oto ban varmış.Eskiden noob gmler banlıyordu :D )Yeni ban sistemi oto ban olduğu için sağdece kullananlar banlanıyor.(Oto ban olduğunun bir ispatı ve party ban olmadığının bir ispatıda Clan koxpumuzda koxpu kullananlar banlandı biz kaldık.Diğer bir koxp partisine girdim oda banlandı ben gene sağ kaldım.Oysaki ne hayallerim vardı son girdiğim koxp partysinde.Çantamda sağdece middle ve high class upgrade scrull ve potion için yer bırakıp tamamını dolduracaktım.Koxpu kullanan noob Allah ne verdiyse alıyor.Similodon'da yaklaşık olarak 12tanede bir middle class scrull veya high class scrull çıkıyor.Karşı taraf simirdon meat'ıda alacağı için arka arkaya çıkmadığı surece tum scrullar bana gelecekti.(Abi ne ipnoş olmuşum ya :D ))
:ates banlanmak kotu bise

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.