Vanq : Komplo teorisinin gözüne vurulmuş. Doğruluk payı 0.

+1
neden dogruluk payı 0 siz gormek ıstemıosunuz cunku tamımıyla bagımlı olmussunuz esiri olmayın kardesim
Sen varya böyle pay çıkartarak Fenerbahçe ambleminden bile anlam çıkartırsın veya Galatasaray felan filan. Yabancı oyun oynuyorsan onların koyduğu işaretlere anlam çıkartamassın onların inançları olcak tabi ama O işaretler Onların işareti olmadığından eminim üçgen ve ters üçgen MGAME şirketinin kullandığı bariz tasarımldan biridir. UNUTMAYIN
"KNİGHT ONLİNE" OYNUNUN BAŞINDA ASIL K2NETWORK VAR AMA TASARLIYICISI MGAME !

BU ARADA OYNAMADIĞIMIZ OYNUN NASI BAĞIMSIZI OLCAZ ^^'
[Falcon] sana pm attım kardeş msn im orda yazıor xD
Arkadaşlar inanmayın bunlara ya oynamayın knight ama inanmayın knight zaten dandik bi oyun.Ayrıca galatasaray amblemindeki g ve s harfleri Dübürürştükcede mason anlamına geliyor.İnanmazsanız araştırın.
bn oynuodum ya korktum :D
Wallaha Knight Videosu Görünce Destur Çekiyorum Artık
Sımgeler bırbırıne benzer Konu belkı dogrudur ama sacmalık payı cok fazla sonucda 6 köşeli yıldız bır pagan semboludur ve oyundakı yaratıkların %80-90 u bunun uzerine yazılmısdır.Büyücülük ile ilgili herşeyde 6 köşeli yıldızı bulabılırsın cünkü büyü yasak olan birşeydir ve doğal olarak butun dinlere göre sonu cehennemdir.ve sonradan bu şeytan ile birleşince satanizm vs.gibi sonu bu .her oyunun kendıne has bır yazımı wardır.onun hıkayesını adam yazmıs gecırmıs saten su anda gamersfirst war k2network un yerıne madem dıorsunuz k2network ısın ıcınde nden k2network un dıger onlıne game dekı oyunlarına bakmıorsunuz?Komplo yapmakdan kolay ne war.heal de davud un gözü warmıs o sımge dunyayı gören gözdür her nerede ne yapıorsanız görüyoruz bılıoruz anlamındadır. ama 1920 heal de hıc öle bır sey yok eslant dakı taş tabii garıbıme gıttı ama orda farklı bır sımge war ve o sımgeyı amuda kaldırıp ters takla attırıp ortadan bölüp sağa yatırım soldan bakarsan da nazı amblemi cıkar:conbuyrun oranın resmı bide healinde orasını burasını kararlarsan belkı daha degısık bişiler cıkabılırsın.kendım oynadıgımdan degıl bı abımın charı canım sıkılınca uo dan cıkıp gırıorum pk yapıorum sımdı gırdım hem o duvarın hemde heal ın resmı
https://img171.imageshack.us/img171/1408/adszrs7.jpg
bide şimdi aklıma geldi mihael gray mdir nedir öyle bir yazar da yok şarkıcı futbolcu felan var the sun ın da resmı sıtesınde bole bır yazara rastlamadım madem koydunuz video yu yazarın orjinal yazsınıda bulun.

Bu konu Xaire tarafından düzenlendi(2008-04-08 07:14, 16 yıl önce)
ya dalgamı geciyorsunuz ultima online oynıyanlarda uo yu bıraksın neden derseniz ordada pentagram işareti var o işaret israil yanında da her süs eşyasinda o işaret var ayrica o göz işareti ?? bunu bulan her kimse nais bulmus anlatır mı acaba bizimle paylasır mı ?
*xLeria* : ya dalgamı geciyorsunuz ultima online oynıyanlarda uo yu bıraksın neden derseniz ordada pentagram işareti var o işaret israil yanında da her süs eşyasinda o işaret var ayrica o göz işareti ?? bunu bulan her kimse nais bulmus anlatır mı acaba bizimle paylasır mı ?
Uo ya paramı veriyosun bilader?
Veriyorum bazi serv.larda para vermece var ayrica her sey bi işarete olsaydı dünya yerinden oynamıstı..Buna inanan kisilerin ya kafa dengesi bozuk yada akıl saglıgı yerinde degil o kadar baska yorum yok !
SAçma sapan konular ile kafanızı bulandirmayin ...

o zman soyle düsünün Microsoft un Sahibi Bill Gates dünyanin parasini kazandi onada bir simge bulupta biraz oyalanin yapacak cok sey bulabilirsiniz....Boş koyun gecin
Blackwolf demişsinde uo paramı veriyorsun bilader vermese ne olcak? olay burda paravermek değil o işi desteklemek şunuda unutma , sen para vermemekten bahsediyorsun Eagames Uo'dan parayı nerden kazanıyo? cd çebine beleşmi giriyo şimdi cevap olarak ben korsan veya arkadaştan alıyorum diye kendi açından bakma çocuk olduğunu düşünürüm.
_BlackWolf_ :
*xLeria* : ya dalgamı geciyorsunuz ultima online oynıyanlarda uo yu bıraksın neden derseniz ordada pentagram işareti var o işaret israil yanında da her süs eşyasinda o işaret var ayrica o göz işareti ?? bunu bulan her kimse nais bulmus anlatır mı acaba bizimle paylasır mı ?
Uo ya paramı veriyosun bilader?

Şöyle düşün;
Sen aslında Ultima Online CD sini alırken para veriyorsun!
Şaştın mı??Şaşırma!Çünkü Sen aslında CD ye para vermiyorsun ama size oyunu kopyalayan kişi bu oyunu satın alıyor.
Sonra OSI yani Orjinal Ultima Serverında oynayan çok fazla insan var,Bu insanların hepsi o CDlere para ödüyor.
Onların ödemesi dışında internette başkalarına karşı oynadığın için bu OSI serverına çok para ödüyorsun (öyle bakmayın Türk serverlarından 10000 kat daha iyi bug yapmak yok,sömürmek yok) adam kesince direkt adamı resliyolar yardım fln ediyolar. Newbieleri hiç kandırmıyorlar.Tamam reskill atınca ana avrat küfrediyorlar ama senin yaptığın tam bir pislik oluyor :) Ayrıca Newbielere her türlü yardımı yapıyorlar,Sen daha "Abi Moonglow'a gate açar mısın?" diyemeden boş bir şehre gate açıyorlar bi yandan Kii-Rin getiriyorlar sana transfer etmek için, bir yandan item trade ekranında + fln görüyorsun direkt veriyorlar sana +yı fln...
Yani Biraz daha WoW gibi aynı mantıkta birşey...Yani para veriyorsun evet, şöyle ya da böyle...
[Falcon] al kardeş msn im [email protected]



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.