Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Electronic Arts'ın merakla beklenen ve seriye yeni bir yön vermesi beklenen yarış simülasyonu NFS Shift'in çıkış tarihi açıklandı.

Yepyeni bir Need for Speed için bekleyiş içerisindeyseniz, EA'nın yaptığı resmi duyuruya göre seriye daha gerçekçi bir simülasyon havası verecek olan Need for Speed Shift, PC, PS3, Xbox 360 ve PSP için Avrupa'ya 17 Eylül'de gelecek.

EA, son dönemdeki "pek beğenilmeyen" NFS 'lerinden sonra, işe el atmak istemiş olacak ki, bu sefer projeyi Slightly Mad Studios'a vererek yeni bir yapım ortaya çıkmasını sağlamış. Slightly Mad Studios daha önce GTR2, GT Legends gibi oyunları yapanlardan oluşan bir ekip. Haliyle bu ekipten sokaklarda gazlayan araçlar yerine, GT5-GRID tadı yakalanmışa benziyor. Slightly Mad Sudios tarafından, Black Box'tan Michael Mann ve EA Games Europe'dan Patrick Soderlund işbirliği ile geliştirilen oyun, yepyeni bir çarpışma mekaniği ile gerçekçi birinci kişi kokpit görünümü sunacak.

ALINTIDIR
Grid'in üstüne yarış oyunu tanımam.Nfs benim için Underground 2'den sonra bitmiştir.
tedbunndy : Grid'in üstüne yarış oyunu tanımam.Nfs benim için Underground 2'den sonra bitmiştir.

Grid'i hiç oynamadım onun hakkında yorum yapamayacağım. Ama NFS hakkında dediklerine katılıyorum. NFS Underground 1 ile başlayan uzun seride en güzeli Underground 2 idi. Ondan sonra çıkanlar 2'nin tadını veremediler.
Grid'i mutlaka oynamalısın.İnanılmaz güzel fizik motoru var.Grid'de kaza yapmak bile inanılmaz zevkli.

Grid kaza görüntüleri.

https://www.youtube.com/watch?v=lFO3wPGe0uc&feature=fvw

Bu konu tedbunndy tarafından düzenlendi(2009-07-12 21:57, 14 yıl önce)
Nfs'de afedersini ama boka sardı 50 tane versiyon çıkarırmı bir oyun hele ki bir yarış oyunu 2 kere çuvalladılar most wanted'a kadar çok iyi gidiyorlardı bundan sonra NFS isterse dünyada bir devrime yol açsın oynamam ve GRID güzeldir.
Adept
4.3
NFSnin en büyük artisi sokak yarisi temasini benimsemis olmasiydi. Ancak NFS Pro Street gibi oyunlarla seriden uzaklasti iyice. Özellikle de oyunlara yeni hicbir sey eklenmedi. Grafik motoru kac senedir ayni. Hatta en iyi grafigin ve oyunun NFS Most Wanted oldugunu düsünüyorum ben de. En son Carbon oynadim. Carbon gece geciyor, ama Neon yok, yani büyük eksiklikler bunlar bence. Carbon'un en güzel yeniligi kanyon yarislariydi, onun disinda oldukca tek tarafli ve sikici bir oyun yapisina sahipti.
EA bununda farkında gerçi. Alınacak zevkin Grit'deki gibi zevk alınacağına eminim ben gerçi. Shift diğerlerinden farklı olabilir inşallah :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.