sadece 6 takım vardır.

Liverpool FC
FC Barcelona
Spain
Italy
France
Germany

https://www.exp.de/download.php?id=17497 (masterserver #3'ü seçin)
https://www.filefront.com/14548357/PES2010_PC_DEMO_Setup.exe/
https://www.pesfan.com/downloads/
https://www.fileplay.net/file/6193/pes-2010-pc-demo-setup
https://www.storage.to/get/WOu8WEs9/PES2010_PC_DEMO_Setup.exe

bulabildiğim linkler bunlar tek tek deneyin. oyun bugün çıktığı için sunucular çok yoğun.

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2009-09-17 17:49, 14 yıl önce)
Neophyte
26.6001
889.5 mb diyor başladım bakalım ama çok yavaş çekiyor :) Ayrıca "Fifa 2010" Demosunuda buradan indirebilirsiniz.
sabırsızlıkla orjinalini bekliyorum
22 ekimde orjinali çıkacak.
Ya bu PES oynanılırlık açısından FIFA'dan çok daha iyi ama hala bütün ligler ve takımlar lisanslı değil. İngiltere'den yine Liverpool ve ManU var sadece. Fransa, Hollanda, İtalya liglerinde bütün takımlar lisanslı. İspanya liginde ise 12 tane takım lisanslı. En azından bari bu sefer Valencia'yı da koymuşlar o iyi oldu. 2009 da kendim Valencia'ya forma ve logo yapmak zorunda kalmıştım. Türkiye Liginden de Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sivasspor yer alıyor.
Expert
34.0001
Ben anlıyamıyorum bu lisans işini, fifa da lisanslı olduğu için mi alamıyorlar lisansını ? eğer öyleyse şu an peste bulunan takımlarda var fifa da? konami yeterince para kazanmıyor derseniz de gülerim :D her neyse pes arkadaşlarla oynamak için, fifa da evde kurulup futbolun tadını çıkarmak için ideal.
Ghlahn : 889.5 mb diyor başladım bakalım ama çok yavaş çekiyor :) Ayrıca "Fifa 2010" Demosunuda buradan indirebilirsiniz.

demonun torrentini bulup daha hızlı bir şekilde indirebilirsin ben indirdim kurdum.
cidden pes 2010 harika :)
Görüntü olarak çok iyi fakat oynanabilirlik olarak hiç hoşuma gitmedi.Mesela sol ayaklı birisi çok rahat biçimde sağ ayağını kullanabiliyor.Paslaşmalarda oyuncular çok ağır kalıyor.Top sürmeler çok kötü olmuş.Açıkcası hiç beğenmedim.
Expert
34.0001
yahu konami fifa 2009 u gördükten sonra biraz simülasyon'a kaçmaya çalışmış ama başarılı olucaklarını sanmıyorum. yıllar yılı pes oynuyan biri olarak pes 2009 benim için büyük hayal kırıklığıydı, ha yine arkadaşlarla oynarken fifa oynamazdık ama evde her zaman fifa oynadım.bu da bi itiraf :)
Oyunlar iyi hoşta bazı takımlar lisans vermiyor oyuna takımlarının eklenmesine bunun sebebini hep merak etmişimdir.Oyun şirketleri başka bir isim forma amlem vererek ginede o takımlarıda oyuna dahil ediyolarda neyse :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.