EA Games'in Baba filmini hikaye alarak hazırladığı bir oyun. Oyunda Corleone ailesindesin,görevler yapıyor ve rütbeni yükseltiyorsun. Bir çok görev filmdede geçen olaylar. Çok eğlenceli bir oyun,tavsiye ediyorum.

Oyundan görüntüler;

grafikler pek hoşuma gitmedi ama oyun içerik bakımından güzele benziyor
banamı öle geldi san andreas a çok mu benziyo :)
Oyun san andreas'tan daha eski bir oyun...
Bu oyunu gerçekten oynamanızı tavsiye ediyorum.Karşı grupların haraca bağladığı dükkanları sizin himayeniz altına almak falan çok zevkli.Mesala haraca bağlamak için gittiğinizde kasabın karısı yanında fakat kasap haraç bağlamanıza izin vermiyor.Karısını hırpalıyorsunuz sonra bir süre sonra kasaba döndüğünüzde ona işkence çektiriyorsunuz ve haracı kabul ediyor.Oyunda patlama sahneleri falan çok harika.Eski bir oyun olmasına rağmen o günün şartlarıyla harika bir oyun çıkartmışlar.
Bu oyunu oynamışlığım var ve tavsiye ediyorom %99.9 beyeneceksiniz. 8) Gerek içerik gerek grafik.
Mafia oyununa çok benziyor.
Bu mafia'Nın ilk çıkardıgı oyun ve çok kötü...Yada ben öyle biliyorum.Cd'si var bendede,almıştım hiç begenmedim.Hep aynı arabalar , en iyisi the godfather 2.
Bana göre grafikleri fena değil ancak oyunun hikayesi,görevler ve çatışmalar gerçekci ve daha güzel. Dört gündür sıkılmadan oynuyorum,oyunu bitirmek üzereyim.:)
Bende bu sercan yüzünden şimdi aldım yanında gta4 ve fifa09 çekicektim ancak sadece fifa09 alabildim gta4 bitmişti. Şu anda yüklüyorum..
Amesron : Bana göre grafikleri fena değil ancak oyunun hikayesi,görevler ve çatışmalar gerçekci ve daha güzel. Dört gündür sıkılmadan oynuyorum,oyunu bitirmek üzereyim.:)

Hani bi video var oyunda belki oraya gelmişsindir.Hani sandalyede arkası dönük oturuyor sonra biri geliyo Got Father diyo bizimki elini uzatıyo öptürüyo.Orası süperdi.Vay be demiştim.:D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.