Merhaba arkadaşlar, çıkış tarihi 2012 olan Torchlight II'i daha yeni keşfettim. Oyunu oynamayı düşünüyorum ve beğendiğim için de sizlerle de paylaşmak istedim. Oyun ücretli, fakat abartı bir fiyatı bulunmuyor. Şuan Steam üzerinde 31Tl. Fakat denk getirirseniz ay başlarında bazen indirim yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda yine Steam üzerinden oyunun demosunu ücretsiz indirerek, 12. seviyeye kadar bir göz atabilirsiniz. Daha sonra beğenirseniz benim gibi satın alın kesin ^^,

Tanıtım

Diablo 3 ile aradığını bulamayan oyunseverlerin artık üzülmesine gerek yok. İlk oyununu 2009 yılında Torchlight ismi ile çıkartan Runic Games firması, ikinci oyunu Torchlight 2 ile Diablo 3'e resmen meydan okudu.

Bilmeyen okurlarımız için belirtelim, Runic Games aslında Blizzard North firmasında Diablo 1 ve 2'yi yapan ekip üyeleri tarafından kuruldu. Yapımcılar anlaşmazlık sonucu Blizzard firmasından ayrılıp, deneyimlerini Torchlight oyununda topladı. Bu yüzden aslında Torchlight 2'nin beklenen Diablo 3 olduğu düşüncesine de katılabiliriz.



Oyun yükleme dosyası olarak günümüz oyunlarına göre gayet az yer kaplıyor. Yükleme sonrasında sade bir arayüz bizleri bekliyor. Hiç zaman kaybetmeden yeni oyunumuza başlıyoruz ve karşımıza seçebileceğimiz karakterlerimiz geliyor.

Embermage, Outlander, Berserker ve Engineer karakterleriyle karşımıza çıkan Torchlight 2, kahramanlarımızı bize bir han içerisinde sunuyor. Seçiminizi yaptıktan sonra, kahramanımızı fiziksel olarak değiştirebiliyoruz. Ne yazık ki burada fazla seçeneğimiz yok. Sınırlı sayıdaki saç ve yüz seçenekleri bizi biraz kısıtlıyor, fakat benim gibi oyunun görselliğinden çok içeriğine önem veren oyuncular için pek de bir şey ifade etmiyoruz bu kısıtlanma.

Karakterlerimiz tanımak gerekirse;



Embermage: Büyücülük herkese göre değildir. Peki size göre mi? Farklı elementlere hükmetmeye hazır olun.
Outlander: Silah, tüfek ve hatta top. Evet yanlış duymadınız, karakteriniz top kullanabiliyor.
Engineer: Eğer bir çekiçle işinizi halledemiyorsanız, size daha büyük bir çekiç lazım.
Berserker: Kafa kafaya çarpışmak için birebir. İster tank olun arkadaşlarınızı koruyun, ister yüksek hasar üzerinde yoğunlaşın ve düşmanlarınızı acıtın.

İnceleme içeriği;

Pet Sistemi

Görsellik ve Harita

Oynanabilirlik / İçerik

Kaynak: https://www.merlininkazani.com

Bu konu Xiloscient tarafından düzenlendi(2015-05-31 15:47, 8 yıl önce)
Hile yapmak çok kolay bu oyunda ister multi olsun ister single olsun consol dan her türlü komutu kullanabiliyorsunuz ister istemez insanı hileye çekiyor yani. Ayrıca ilk oyun kadar hack and slash değil senaryoya bağlı bırakıyor, en zor modda alchemist e kadar gelmiştim fakat boss spawn olmadığı için hikayeyi bitirememiştim :D Oyuna, oyuncu gözüyle çokta profesyonel olmayan bir açıdan bakacak olursak: Sürekli bir tekrar söz konusu, alchemist i alaşağı ettikten sonra birazcık daha zorlaşabiliyor (Seviyeli zindan haritaları, seviyeli hazine haritaları v.s) ama en zor modda ( adını hatırlayamadım epey oldu oynayalı ) çılgın sıkıntılar var örneğin resistancelarınız 1200 e dayanmış olsa da tuzaklar tek atıyor, bazen boss spawn olmuyor v.s Oyun fishing kısmını fable dan almış sanırım fakat ilk oyunda da olduğunu hatırlıyorum. Geri kalan herşey diabloya çok benziyor set bonusları, level stat ve skill ağacı, gambling. Farklılık arayanlar için 1 haftalık bir eğlence kaynağı olabilir fakat eninde sonunda sıkılıyorsunuz malesef. Multiplayer olayı güzel ama dediğim gibi pvp konseptini hile bozuyor ve illa ki birisi hile yapıyor...
Expert
34.0001
11 haziran'da steam yaz indirimleri başlıyor, %75 veya %80 indirim kesin alır torchligt serisi. 3 yıllık oyuna 30 küsür lira vermek mantıklı değil.
oyuna gelirsek, bir kaç saat oynadım ama çok sevemedim. diablo 2 <3

edit: türü sevenler için; path of exile.

Bu konu Kell tarafından düzenlendi(2015-05-31 20:40, 8 yıl önce)
Güzel oyun hele büyücü ile zevk alabilirsiniz iyi sarıyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.