Sakin?!
Armi :
TheRyan : Ne alaka ? Tabikide Tüm Türkiyede.
Asıl sana ne alaka , her bölgede her hizmet veriliyormu sanıyorsun sen ?

höyyt ulan. Beni sinirlendirmeyin sımdı. ALın bakalım da gorelım ilk once. Sizde lag varken biz sizden onde gidiyorduk. Teklan a git bakayım. Bu gun ku türkiyenın en iyi hosting i. Vede bir tane server bile cok nadir gorursunuzz. Beni laf yarısına sokmayım. Bu konuda burada kapanır.
Çok pahalı geldi bana.2 yıllık sözleşme imzalamassanız 60 ytl bağlantı ücreti ödüyorsunuz, ayrıca tüm tarife paketlerinden de aylık 6 ytl sabit ücret de alıyorlarmış.
hoş bi hizmet bizim komşuda var parayı basmış 4mbit paketinden almış, wirelles çıkışını görünce şok olmuştum, Fransada adsl2 çıkışlı 15mbit internet bağlantısı bedava uluslar arası ve şehir içi dışı telefon görüşmesi ayrıca 100 küsürde tv kanalı için 29$ felan ödüyoduk. tr şartlarında hayal gibi görünsede turbonetin uygulaması güzel.belki fiyatları biraz daha düşürse ttnetin internet kullancıları üzerindeki ambargosuna son verebilir.
TheRyan :
Armi :
TheRyan : Ne alaka ? Tabikide Tüm Türkiyede.
Asıl sana ne alaka , her bölgede her hizmet veriliyormu sanıyorsun sen ?

höyyt ulan. Beni sinirlendirmeyin sımdı. ALın bakalım da gorelım ilk once. Sizde lag varken biz sizden onde gidiyorduk. Teklan a git bakayım. Bu gun ku türkiyenın en iyi hosting i. Vede bir tane server bile cok nadir gorursunuzz. Beni laf yarısına sokmayım. Bu konuda burada kapanır.
Tartışma yaratmaya yatkın bir kişisin.Laf yarışına girmek istemiyorsan laf sokmaya çalışma.Ben hangi bölgelerde hizmet verdiğini soruyorum.Sen saçma sapan konuşuyorsun.Artistik hareketlerde bulunmana gerek yok.
peki her ay mı veriliyor yine para
arkadaşlar o iş yaş acamazlar bu baglantı ile kım sacmalıyorhem sunuda unutmayın bunla acabilen adam gider makınasına co-location hizmet verir veya dedicated kiralar dımı adamlar daha bir vps parası veremıyor 2. ayını oduyemıyor sizce bunu yapabilirmı? emın olunkı bu baglantı ile zor 5 gb bant genişligindne düşükse bişi olmaz.. hatta 5 gb bile az oda oldukca pahalı :)
Şaka mı bu allah allah.İyi bari türkiye de biraz adam akıllı ucuza hızlı internet vermeye başlayacak.Valla görünce şaşırdım diyorum ağzım açık kaldım ya :D;)
Şu Türk Telekoma rakip gelsin başka bir şey istemiyorum. Adamlar istediği gibi tarife istediği gibi fiyat.
Aman Salla Gitsin En İyisi Turk Telekom
neo75 : Şaka mı bu allah allah.İyi bari türkiye de biraz adam akıllı ucuza hızlı internet vermeye başlayacak.Valla görünce şaşırdım diyorum ağzım açık kaldım ya :D;)

Sabancı, doğan holging v.s. şirket ve kurumların TTnet'in 2048 i ile bağlandığını sanmıyorsunuz sanırım.
Siz Rusların ne kadar bir hızla bağlandığını biliyormusunuz ? DvD Flim'leri 4 dakika'da indirdiklerini biliyormusunuz ?
Disaster :
neo75 : Şaka mı bu allah allah.İyi bari türkiye de biraz adam akıllı ucuza hızlı internet vermeye başlayacak.Valla görünce şaşırdım diyorum ağzım açık kaldım ya :D;)

Sabancı, doğan holging v.s. şirket ve kurumların TTnet'in 2048 i ile bağlandığını sanmıyorsunuz sanırım.
E biliyoruz heralde türkiyede max. 2 mb yok heralde o anlamda sölemedim ztn ben.ona kalırsa 2 mb internetle server açan da görmedim.Yani sonuçta olarak ben ucuza bu kdar hızlı internetin geldiğine şaşırdım.
Ve can alıcı bir nokta... Bunun için alnıan özel modemlerin fiyatları aylık fiyatında üstünde normal adsl modemlerden pahalıymış galiba pf ya vazgeçtim ben ztn heralde eylülde 1 mb internetler 2 mb çıkaracaklarmış eylülü bekliicem:D
Gececi : Aman Salla Gitsin En İyisi Turk Telekom

Kazık yemeyi seven bir kişiliğin var.:)(Espri)
adamların fiyatı yüksek.. 1 mbps 5 gb kotalıya 29 ytl diyor .. altta 6 ytl aylık ücreti var.. yani aylık 35ytl... 60 ytl hizmet ücreti var.. kurulum ücretsiz diyor.. kurulum diye bişey vamış gibi..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.