- 1 Ocak 2011 tarihinden itibaren, NET4 Süreli (2 Aylık, 3 Aylık, 6 Aylık) internet paketlerinin kota aşımı yapılması halinde tahakkuk ettirilecek aylık toplam ücret vergiler dahil maksimum 79 TL olacaktır. Değişen ücret, 2011 Şubat ayından itibaren faturalandırılmaya başlanacaktır. 15 GB olan aylık adil kullanım noktası ise 25 GB'a yükseltilecektir. Aylık download (indirme) miktarı 25 GB adil kullanım noktasını aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı halihazırda uygulanan 512 Kbps yerine 1 Mbps'e yükseltilmiş olarak uygulanacaktır.

- 1 Ocak 2011 tarihinden itibaren, NETLİMİTSİZ Süreli (2 Aylık, 3 Aylık, 6 Aylık) internet paketlerinin 15 GB olan aylık adil kullanım noktası 25 GB'a yükseltilecek olup, aylık download (indirme) miktarı 25 GB'yi aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı halihazırda uygulanmakta olan 512 Kbps yerine 1 Mbps'e yükseltilmiş olarak uygulanacaktır

Ücretsiz Yeni Katma Değerli Servisler

TTNET Güvenlik McAfee Antivirus Plus
Bireysel mevcut ve yeni Limitsiz ADSL, ADSL2+ ve VDSL2 paketlerine ücretsiz olarak verilecektir.

Tivibu

30 Haziran 2011 tarihine kadar, aşağıda belirtilen aboneler Tivibu Giriş Paketini ücretsiz olarak kullanabileceklerdir:



Mevcut Tivibu Standart Paket kullanan NETLİMİTSİZ, NETLİMİTSİZ Başlangıç ve NETLİMİTSİZ Profesyonel aboneleri


Tivibu hizmetini kullanmayan mevcut NETLİMİTSİZ, NETLİMİTSİZ Başlangıç, NETLİMİTSİZ Profesyonel aboneleri
(NETLİMİTSİZ, NETLİMİTSİZ Plus, NETLİMİTSİZ Başlangıç, NETLİMİTSİZ Profesyonel, NETLİMİTSİZ Plus Profesyonel Ekstra paketlerine alt paketlerden geçen ve bu paketlere gelen yeni aboneler yararlanabilecektir. Tivibu hizmetini aktive eden ilk 100.000 abone için geçerlidir.)

İŞTE YENİ TARİFELER
ADSL



ADSL2


VDSL2


Kaynak: TTNet

Bu konu Narsia tarafından düzenlendi(2010-12-30 02:09, 13 yıl önce)
Expert
34.0001
Kullandığım 8mbps limitsiz 99 tl den 109 a arttırılmış nedense. Diğer tarifelerin önceki fiyatlarını bilemiyorum, hepsine mi zam geldi ki ?
Adsl hatlarının hepsine geldi, Adsl2 ile Vdsl2 de yeni tarifeler açıp fiyatlarını düşürdüler.

Netlimitsiz kullanıyordum şahsen 54,90 veren adam 59 TL'de verir. 59 TL'ye 16 Mbps alcam
Novice
12.5
Bende Netlimitsiz kullanıyorum 16 mbps geçmeyi düşünüyorum ama hattımın destekliyeceğine emin değilim.

Arda bu arada netlimitsiz 49 veya 45 liraydı.55 liraya yükselmiş.
Silindi
Novice
12.5
Ama Yeni tarifeler çıkmadan önce (1 ay falan) TTnet eski kullanıcılarına farklı paketler sundu diye biliyorum. Beni aradılar Hızınızı 8mbps'ye cıkaralım ilk altı ay 27 ödeyin sonrasında 55 Tl ödeyin diye.. Bu paketleri sunduklarına göre bize etkisi olmayacak yeni fiyatlandırmaların?
TTNET'ten mesaj geldi :)

01.01.2011 tarihi itibari ile netlimitsiz paketinizin fiyatı 54.90 ve adil kullanım kota sınırı 25gb olacaktır. Adil kullanım sınırını geçtikten sonra internet hızını 1mbps olacaktır..

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)
1 Ocak'ta direk TTNet'i arayıp Adsl 2'ye geçmek istediğimi söylücem. Galiba amaçları da bu yönde, ADSL2 ve VDSL2 ye yöneltmek, fiyatlarına baktığımızda çok yakınlar. 109 TL ye 8Mbps Limitsiz alana kadr 50 Mbps'ye kadar Limitsiz VDSL2 alırım.
Allah belayizi versin demek gelior içimden xD
Çok sağlam kazıklar yicez.Hazır olun ttnet bomba gibi geliyor :D
KeLL : Kullandığım 8mbps limitsiz 99 tl den 109 a arttırılmış nedense. Diğer tarifelerin önceki fiyatlarını bilemiyorum, hepsine mi zam geldi ki ?

Aynısını bende kullanmaktayım ve 109 tl'ye 50mbit'e kadar sınırsız'ı tercih ederim.
Netim sınırsız 49 ödüyorum 55 mi ödeyeceğim artık?
ya arkadaşlar yardımınız gerek ben nete 29tl ödüyorum yeni uygulamaya göre 79 tl mi ödücem :( ??
Aynen öyle olacak diyebilirim ki, anlaşma koşullarına göre değişebilir. Yinede bir ttnet'i arıyıp, öğrenmeniz lazım.
nasıl yani yaf offf zaten ben neti kullanmıyorum boşuna para ödüyorum + zam gel di :/ :/ ttnet kapattırmak istiyorum fakat ye ni aldığımdan dolayı sözleşmeliyim ücret alıyorlar kappattırdığım zaman :/(

Bu konu mcctuncer tarafından düzenlendi(2010-12-31 03:02, 13 yıl önce)
bu adsl2+ tarifeleri hala ticari kurumlar içinmi geçerli yoksa artık bireysel olarak bizlerde alabiliyor muyuz? ayrıca bir sorum daha var bu ev telefonu mecburiyeti kaltımı? kalkmadıysa ne zaman kalkıcak? birde tarifelerdeki zamları hiç beğenmedim tivibu paketide iyice ticari şova dönüşmüş eğer ttnet böyle bir hal almaya devam ederse smile adsl geçerim



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.