Silindi
Türk Telekom, Aralık ayı içinde ADSL abonesi olacaklardan 29 YTL olan bağlantı ücretini almayacak, aboneliği devam eden limitli bağlantı sahiplerine ise ücretsiz 2 GB'lık limit arttırımı yapacak.

Türk Telekom internet servis sağlayıcılarına (ISS) yönelik bir yeni bir kampanya başlatıyor. Bu kapsamda 1-30 Aralık'ta ADSL abonesi olacaklardan 29 YTL'lik bağlantı ücreti alınmayacak, aboneliği devam eden limitli bağlantı sahiplerine ise ücretsiz 2 GB'lık limit arttırımı yapılacak.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, kampanya ile Türkiye'de internet kullanımını kolaylaştırmak ve yaygınlaştırmanın amaçlandığı bildirildi. Açıklamada, Türk Telekom'un, toptan satış tarifelerinde Internet Servis Sağlayıcılara (ISS) sunacağı yeni avantajlarla, indirimlerin ISS'ler tarafından son kullanıcılara yansıtılmasının sağlanacağı bildirildi. Kampanyanın, 1 Aralık'ta başlayıp, 31 Aralık'da sona ereceği kaydedilen açıklamada, bu tarihler arasında abone başına 29 YTL'lik bağlantı ücretinin alınmayacağı belirtildi. Açıklamada, kampanya içinde, mevcut durumda limitli bağlantıya sahip abonelere de 2 GB'lık ekstra limit imkanı sağlanacağına dikkat çekilerek, "Bu durumda hiçbir ücret talep edilmeden, 4 GB internet kullananların limiti 6 GB'a, 6 GB limiti olanların limiti ise 8 GB'a yükselecek. Bu uygulama ile internette kullanımı artan ses ve video içeriğinin limit sıkıntısı yaşamadan rahat bir şekilde kullanımına destek sağlanmış olacak" denildi.

Açıklamada ayrıca, Türk Telekom'un bu ve benzeri kampanyalarla Türkiye'de 2007 yılında 4.3 milyonu aşan genişbant internet kullanıcı sayısını artırmayı düşünüdüğü, tüm Internet Servis Sağlayıcıları'nın yeni ADSL müşterisi kazanmasını ve böylece toplam pazarın büyümesini teşvik etmeyi hedeflediği kaydedildi.
10 Gün önce sölenmişti:)
Malesef İzmir/hatay Bahçelievler telekom müdürlüğüne bağlı adsl kullanıcıları bu 6 gb'dan yararlanamıyordu =)
bizzat gidip konuştum.
Yetkili:
''bize herhangi bir yazı veya açıklama gelmedi'' dedi Bende arattırıp buldurdum gerek türktelekom sitesinden gerek telefonla ve sonunda kabul ettiler.. Halbusem yazı bunlar grevdeyken gelmis o yüzden önemsemeyip bırakmışlar. Bunu diyende yetkili bir memur..
Silindi
Journeyman
4
Ama Aramaya ADSL Yazdım Yoktu Boyle Bırsey Yada Ben Goremedım :S Acıldıysa Adminler Sılebılır
Silindi
Journeyman
4
Ne yani bu ay ki jkota 4 u geçse bile para ödemeyecekmiyiz ?

edit;
tamam postları okuyunca anladım :D
Silindi
Journeyman
4
Aynen Oyle Olucak Mişel Ama Bu Benı Kapsamıyor Cunku Benımkı Sınırsız :)
4'ü geçip 6 gb olursa sorun yok 6'yi geçerse ona göre ödüyorsun.
İyi Güzelde Sınırsızlar Ne Olacak ? Bizede Bari Bu Aylık İnterneti 2 kat hıza cıkarsaydılar :D
Silindi
Members
0
Khamoon : İyi Güzelde Sınırsızlar Ne Olacak ? Bizede Bari Bu Aylık İnterneti 2 kat hıza cıkarsaydılar :D

Harbiden Bizede Bır Kıyak Yapsalar Super Olur
size bişey yok sınırsız olmasaydın : P
Silindi
Master
3.1
Ehe :):) Butun Kampanyalar Hep Kotalı Olanlara Bız Sınırsızlar Okadar Para Verıyoruz Bı Kampanyadan Yararlanamıyoruz Yakında Ben Greve Gırıcem Faturaları Odemıcem Kessınler Internetı :)
:) eheh cidden sacmalık yani kotalılar % 50 daha cok kullanabilicekse bizde en azından % 50 speed isteriz :D
Silindi
Members
0
Khamoon : :) eheh cidden sacmalık yani kotalılar % 50 daha cok kullanabilicekse bizde en azından % 50 speed isteriz :D

+1
Master
59.2997
Telekom bunun acısını nasılsa ilerde kullanıcılarından çıkartıcaktır pek sevinmeye gerek yok bence.
Siz zengin çocuğusunuz biz fakiriz : (



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.