Kusura bakmayın konuyu nereye açıcağımı tam olarak göremedim, ama doğru yere taşınırsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,
Çoğu zamanımız internette geçiyo sms için kontörü dayanamayanlar var benim gibi :) , şimdi bir site vericem inanın çok işinize yarıcak Akşamları 18:00 - 19:00 arası mesajlaşmak bedava. Günde 3 mesaj hakkınız var ben rahat 1 aydır kullanıyorum hiç cep telefonuma saçma sapan mesaj gelip kontörümün gittiğini görmedim, neyse daha fazla lafı uzatmak istemiyorum ihtiyacı olanlar için inanın çok yararlı birşey, hayrını görün.

Kayıt olmak için tıklayın
hayatınız beleş ya : )

ha bide kız arkadaşıma bu ücretsiz sms servislerinden mesaj attığımı düşünemiyorum, bana ters : )
ya forum bornovada şerefsiz bi avea bayisi var hat aldım 100 kontörlü dimi dedim bi ton para verdik eve geldim 9333 ü arayınca ücretli kontörünüz bitmiştir diyen evde kalmış bi kadın çıkıyo.
bu türk şeyleri aramayın arkadaşlar.boşuna kontörünüzden olucaksınız.
BEncede
Zaten çeşitli hatlarda çeşitli tarifeler var.Yanılmıyorsam turkcell de 4 sms'den sonrası bedava.Ayrıca tanımadığınız bilmediğiniz yerlere kayıt olmanızı tavsiye etmem.Ya oradakiler siz atmış gibi mesaj atarsa ve kontorleriniz suyunu çekerse :D
bi site biliyorum bulabilirsem link atarim tel no falan filan girmiyorsun direk gireceğin mesajı girip yolluyordun şirketin mesajlarını oradan atardık günde 5000 mesaj atıyorduk işten ayrıldığım için tam hatırlayamıyorum ama bulunca paylaşırım
Açıkcası dediğim gibi günde 3 msj bedava aksam 18:00 - 19:00 arası mesajlaşma bedava onunda dışında kullanınca kontörünüz gidiyor tabi. Ben sadece onlardan faydalanın diye söyledim. :) ama Fearsome o siteyi bulursan sevinirim.
günde 3 msj + 18.00'dan 19.00'a dakikada bir mesaj desek; toplam 63msj. söylediğine göre. tabi abonelik ücreti vs. ayri. illa mesaj atmak istiyorsaniz vodafone ile haftalik 3ytl'e - 22 kontor - 5000 mesaj atabiliyorsunuz. buda günde 714 mesaja denk geliyor. felan filan işte.
Avea da 39 kontöre 5000 sms Kullanıyorum gayette memnunum.
1 ay içerisinde bitirmeniz gerekiyor smsleri
Abonelik ucreti falan yok yani abone olurken kontor falan gitmiyo hattindan. Sadece 3 mesaj ve hergun 18-19 arasi mesajlasma disi kontor gidiyo. Siteden reklam gelmiyo yani bazilari yolluyo kontorunu yiyo biliyorum cok uyuz bi durum az yetiyo bu site bana daha fazlasi olsa daha guzel olurdu aslinda :)
bi ara kastım o awea dan 5000 sms i 3600 de ay bitti :D
Avea 150 kontorde cok pahali be kardes :D
ben bedava sitelere hatta bedava hiçbişeye inanmam adamlar afferdesiniz salakmı bedavaya mesaj attırcaklar kimin kime bedava bişi verdini gordunuz :D heeh
mthN : Avea da 39 kontöre 5000 sms Kullanıyorum gayette memnunum.
1 ay içerisinde bitirmeniz gerekiyor smsleri

evet biliyorum sırf onun için kontör alıcam :P



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.