Arkadaşlar merhaba,

Uzun zaman olmuş U-S'ye konu açmayalı özlemişimcrying. Bir aile ortamı olduğu için sadece buraya yazmayı doğru buldum. Wordpress için bir projem var, wordpress konusunda iyi olan veya wordpress'e meraklı arkadaşlar var ise benimle iletişime geçebilirse sevinirim. Detayları daha sonrasında anlatacağım kendisine iletişime geçmek isteyen arkadaşlara.  Kısacası UO'dan örnek vermek gerekirse kendime admin , developer , gm aramaktayım takım arkadaşı olacak. Düşünen var ise özelden pm ile iletişime geçebiliriz.

Teşekkürler. 

Saygılar U-S Ailesilaugh

Hoşgeldin :)

Proje ile ilgili detay vermezsen pek insanlar ilgilenmez diye düşünüyorum.

Hoşbulduk :)

wordpress günümüz zamanında en çok kullanılan hazır portal Türkiye'de bir developer yapılanması içinde bulunmak istiyorum bu konuda. Gerek temalar gerek eklentiler biraz daha opensource bir yapılanma ile eksik kalan noktalarda hem wordpress meraklılarına hemde Dünyada bir çok uygulama tema yapan ekipler varken bizdende birşeyler çıksın istiyorum . Türkiye'de yapanlar elbette var ancak çoğu ücretli yapılanma içindeler. Bizimki biraz daha halka hizmet anlayışı içinde bulunmak. Basit ama en anlamlı şekili bu olacak sanırım .

Github gibi bir şey sanırım.

çok github değil açıkcası https://www.wpzoom.com/ buna benzer yerli bir yapılanma.

İçerik üretimi olacaksa güzel bir topluluk olur bir çok insan içinde kaynak haline dönüşür varsa elimizden gelen birşey destekleriz. yes

Aynen öyle içerik üretimi çoğunlukla ve buglara çözümler tarzı bir sistem ile ilerletmeyi düşünüyorum. Wordpress TR- Arge sistemini oluşturmaya çalışıyorum açıkcası. Öğretirken bizimde aynı zamanda öğrenebileceğimiz bir platform. Tabiki yardımlarınızı beklerim teşekkürler.

Web sitenizi oluşturmak istiyorsanız ve herhangi bir gelişmekte olan bilgiyi bilmiyorsanız, ancak bir web sitesi oluşturmak istiyorsunuz. WordPress sizin için iyi bir seçenek. Bir web sitesi oluşturmak için sadece iyi bir WordPress teması istiyorsunuz. WordPress temalarını indirin



Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2023-09-16 01:47, 7 ay önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.