-Sidious- : İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim mortal ında dediği gibi yıl 2012 hala 6300 kullanıyorum telefon işimi görse yeter mantığında biriyimdir aslında ama bi yerdede artık teknolojiye ayak uydurmak lazım bi süredir çalıştığım için hakettiğimi ve maddi olarak hepsini karşılayabiliceğimi düşünüyorum şuanda bende iphone 4s ile ilgileniyorum ama onla ilgilide bi sürü olumsuzluk okuyorum sarj ı samsung a göre çok çok daha az dayanıyormuş bluetooth olmaması kullanıcıyı çok sınırlıyor, flash yok vs. gibi çok fazla olumsuz şeyde duydum.
Ayrıca bu güncellemeler telefonlara yapılan patch ler baya cahil kalmışım umarım alışabilirim
ama akşama kadar uğraştım,oyun oynadım. ayrıca iphone 4s de flash var. bluetooth ise sadece iphone dan iphone a geçerli. kaliteli telefon tavsiye ederim.
araştırmalarımın sonuna yaklaşırken htc one x in şuan piyasadaki en iyi telefon olduğunu gördüm fakat boyut olarak pek istediğim bi telefon değil sanırım iphone 5 çıkınca 4s in fiyatının biraz inmesinden yararlanıp 4s alıcam zaten arada pek fark yok gibi şuanda araştırdığım kadarıyla ama size sormak istediğim bişey var..Syntax : Lumia 920 gayet hoş duruyo ama WP8 henüz yeni ne kadar iyi pek bilgi sahibi olan yok. Daha çıkmadı zaten telefon biraz beklemen gerekecek. One X boyut olarak büyük geldiyse One S işini görebilir 4.3" ve One X kadar performanslı. One S düşünürsen eğer işlemcinin Snapdragon S4 olmasına dikkat et S3 ise kesinlikle alma. iPhone 5 One X ve SIII ile büyük ihtimal baş başa bir telefon olacaktır ama fiyat olarak ikisinden de fazla olacağı kesin.