iphone 4s kullanıcısıyım internet kapalıyken fazla oyun oynamazsam 5-6 gün gidiyor şarj internet 3gsiz gece gündüz açıkken en aşağı 3 gün gidiyor.
Expert
34.0001
ilk olarak nokia'nın telefonu 41mp değil, 5mp. geliştirdikleri yazılım sayesin de aynı anda bir çok resim çekip birleştiriyor 41mp kalitesinde çekim yapmış oluyor. ufak bir hesaplama ile 8mp > 5mp diyebiliriz.

Sene olmuş 2012 hala flash diyebilenler varmı? Flash bilgisayarın bile anasını ağlatıyor, telefonda neden olsun ki? Telefonda rahatça dizimag vs. den dizi izliyorum, sıkıntı yok.

Bence de en iyi kamera one x de var, piyasada ki en iyi telefon onex.

@brownie
Htc one x i araştırırken şöyle bişey okudum ;

bir filmi kablosuz olarak yansıtın veya sevdiğiniz müziği dinleyin.

telefondaki flimi kablosuz olarak hatta kablolu olsa bile olur televizyonda izleme şanşımız var mı ? ligtv vs . içinde ( belli bir ücretle ) mümkün mü bu?
-Sidious- : İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim mortal ında dediği gibi yıl 2012 hala 6300 kullanıyorum telefon işimi görse yeter mantığında biriyimdir aslında ama bi yerdede artık teknolojiye ayak uydurmak lazım bi süredir çalıştığım için hakettiğimi ve maddi olarak hepsini karşılayabiliceğimi düşünüyorum şuanda bende iphone 4s ile ilgileniyorum ama onla ilgilide bi sürü olumsuzluk okuyorum sarj ı samsung a göre çok çok daha az dayanıyormuş bluetooth olmaması kullanıcıyı çok sınırlıyor, flash yok vs. gibi çok fazla olumsuz şeyde duydum.

Ayrıca bu güncellemeler telefonlara yapılan patch ler baya cahil kalmışım umarım alışabilirim :)

şarjı ne kadar kullanırsan o kadar gider. misal bana ilk geldiğinde o gün 4 kere şarja taktım :) ama akşama kadar uğraştım,oyun oynadım. ayrıca iphone 4s de flash var. bluetooth ise sadece iphone dan iphone a geçerli. kaliteli telefon tavsiye ederim.
MiniHDMI kablon varsa telefonu televizyona bağlayabilirsin. Orta düzey ve üst düzey telefonların çoğunda HDMI çıkışı mevcut. iPhone 4s de flash mı var? Öh abartmayın yahu flash değil html5 kullanıyor ios. Bluetooth ile iphone dan iphone a da gönderemedim ben dosya, KeLL hala whatsapp dan dosya atıyo bana asdasf

@berkancik
telefon iyi şarjı ondan uzun gidiyo :D
Yeniden rahatsız ediyorum beyler :D araştırmalarımın sonuna yaklaşırken htc one x in şuan piyasadaki en iyi telefon olduğunu gördüm fakat boyut olarak pek istediğim bi telefon değil sanırım iphone 5 çıkınca 4s in fiyatının biraz inmesinden yararlanıp 4s alıcam zaten arada pek fark yok gibi şuanda araştırdığım kadarıyla ama size sormak istediğim bişey var..

Ben hep nokia cıydım en azından sağlamlık olarak en iyisinin hep nokia olduğunu düşündüm şimdi nokia lumia 920'yi çıkartıyormuş bu telefon hakkında nette pek bilgi edinemedim bilgi sahibi olanlarınız var mı ? sizce bu telefon iphone 5 galaxy s3 htc one x gibi telefonlarla baş edebilir mi hatta geçebilir mi ?

bide bu windows ile ortak olma olayı ne oluyor ne gibi getirileri var ?
İphone 5 ile İphone 4s aynı fiyatta olacaklarmış kısmen.. Vatandan %25 indirimle aldınmıda daha kârlı çıkarsın.
Lumia 920 gayet hoş duruyo ama WP8 henüz yeni ne kadar iyi pek bilgi sahibi olan yok. Daha çıkmadı zaten telefon biraz beklemen gerekecek. One X boyut olarak büyük geldiyse One S işini görebilir 4.3" ve One X kadar performanslı. One S düşünürsen eğer işlemcinin Snapdragon S4 olmasına dikkat et S3 ise kesinlikle alma. iPhone 5 One X ve SIII ile büyük ihtimal baş başa bir telefon olacaktır ama fiyat olarak ikisinden de fazla olacağı kesin.
Novice
12.5
Syntax : Lumia 920 gayet hoş duruyo ama WP8 henüz yeni ne kadar iyi pek bilgi sahibi olan yok. Daha çıkmadı zaten telefon biraz beklemen gerekecek. One X boyut olarak büyük geldiyse One S işini görebilir 4.3" ve One X kadar performanslı. One S düşünürsen eğer işlemcinin Snapdragon S4 olmasına dikkat et S3 ise kesinlikle alma. iPhone 5 One X ve SIII ile büyük ihtimal baş başa bir telefon olacaktır ama fiyat olarak ikisinden de fazla olacağı kesin.

WP8 süper bile olsa kesinlikle hemen alınacak telefon değildir.Bir yazılımın eklenti desteği çok önemlidir.WP8 yeni çıktığı için yeterli program/oyun bulamayacaksındır.Bu yüzden ben 1 yıl WP8 tavsiye etmiyorum.

En iyisi istiyorsan galaxy note 2 al.

NOT:İnsanların iphone sevdasını hiç bir zaman anlayamayacağım galiba :P


o değilde şöyle bir resim gördüm nette gezerken :D
iphone 5 tanıtıldı 2 gün önce bu arada eylül/ekim de çıkıyormuş. 64 gb 399 dolar olucakmış amerikada tr de 16 gb 2500-3000 tl arası bir şey olur ilk geldiğinde :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.