Beklenen oldu ve Facebook özel bir toplantıyla yeni sistemlerini açıklamaya başladı. İşte görüntülü görüşmeden yeni sunuculara kadar, Facebook’un bir sonraki adımları.

Geçtiğimiz hafta beta yayına geçen Google + servisinden sonra Facebook cephesi bu sistemi fazla ciddiye almamıştı. Beklenen gün geldi ve Facebook ekibinin niye Google + sistemine meydan okuduğu ortaya çıktı.

Bugün canlı yayında verilen toplantıyla Skype ve Facebook’un yeni ortaklığı ortaya çıktı. Bundan sonra, hem Skype hem de Facebook üzerinden arkadaşlarınızla videolu olarak konuşabileceksiniz.

Kısa süre önce başlayan toplantıda Facebook CEO‘su Mark Zuckerberg ilke önce resmi kullanıcı sayısının 750 milyon olduğunu açıkladı. Daha sonra ise Zuckerberg, grup sohbet ve görüntülü konuşma özelliklerini dünyaya tanıttı.

Yeni sistemde, kullandığınız gruptaki insanlarla özel sohbet gruplarında konuşabileceksiniz. Ayrıca, tüm konuşmanın özeti size yollanacak. Böylece kaçırdığınız bölümleri görebileceksiniz.

Zuckerberg ayrıca, bazı şirketler kendi isteklerine göre sosyal ağ yapıp başarılı olmaya çalışıyor. Lafıyla Google + küçümsemeye devam etti.
Google+ betadan çıktıktan sonra ne olacak allah bilir.. Facebook, ortalık yapar fakat google satın alır hehehe
Facebook eski popülaritesini kaybetmekte.Alt tarafı bir website ile böyle bi yere geldiler.Google gibi bir teknoloji devi ile kendilerini kıyaslamaları bile lükstür bana göre.Google+ ile popülaritesinde daha da düşüş olacaktır büyük ihtimal ile.Gelişmeleri takip edicez görücez bakalım neler olucak.
Facebook a birşey olucağını sanmıyorum popüler kalacaktır
sırf google arama kutusuna facebook yazarak facebooka giren çevremde onlarca kişi biliyorum. elbet çeker kendine kullanıcı

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.