Neophyte
-1.7
Evet beyler herkesin merakla beklediği iPhone 5/5g çıkmadı. Apple iPhone 4 un devam edeceğini açıklayarak birçok iPhone severi hüsrana boğdu.(nedense artık) iPhone 3g den sonra çıkan iPhone 3gS gibi bu sefer de iPhone 4 un ardından iPhone 4S sevenlerine duyruldu. Yeni özellikleriyle beni cezbeden iPhone 4S sanıyorum ki ülkemize 1 ay sonra gelecek ve 4 un 2000 tl olduğunu var sayarsak 4S 2500 tlden başlayan fiyatla bizlere sunulacak gibi görünüyor. 8mp ve 1080p gibi yüksek bir çözünürlükle video çeken kamerası ile neredeyse bir film çekilebilecek. Ayrıca iOS 5 ile gelen 200den fazla özellik bu sonbahar bizlere sunulacak. Bu özelliklerin icinde en cezbedicileri iMessage ve iCloud. iMessage uygulaması ile ücretsiz mesaj atılabilirken iCloud ile bilgilerinizi saklayabilecek ve wireless ile bir başka cihaza aktarabileceksiniz, kamera görüntünüzü dahi! Daha fazla bilgi için öncelikle İngilizce öğrenip daha sonra da https://www.Apple.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Teşekkürler. İyi geceler.
Master
59.2997
Haydi telefon sempatizanları, yenileme vaktiniz geldi...

Bir telefona bu kadar parayı vermeyi aklım almıyor gerçekten. Kim bilir kaç kişi iphone 4'ü olmasına rağmen bunu almak için uğraşacak. Kıt kanaat geçinip yeni çıkan telefonun elinde olmasını prestij sananlar, öğrenci olup anne babasından geçinmesine rağmen sosyal statü göstergesi olarak gördüğü için almaya çalışan ve kendini havalı sanan tiplerin oyuncağı olacak yine. Apple bu pazarlama taktiği ile bizim pazarımızdan daha çok paralar kazanır.
Neophyte
-1.7
Aslında Amerika'da maaşlara göre ucuz fakat burada fiyatı 2 katı kadar nedendir bilinmez, maaşların kıt olmasına rağmen...
Bu iddia bütünüyle Apple Computer'ün kurucusu Steve Jobs'a ait. Steve Jobs'a, şirketine niçin elma amblemini seçtiğini soruyorlar. Bilişim teknolojisi ile elma arasında nasıl bir balantı olduğunu anlatmasını istiyorlar.

Steve Jobs, dünyayı 3 elmanın değiştirdiğini söylüyor. Aplle Computer'ın patronu, dünyayı değiştiren 3 elmayı şöyle sıralıyor:

1- Dünyayı ilk olarak Hz. Adem'in yediği elma değiştirdi. Cennet'ten dünyaya gönderildi.

2- Dünyayı değiştiren ikinci elma, Newton'un başına düşen elma idi. Yer çekiminin bulunması oldu.

3- Dünyayı değiştiren üçüncü elma,Apple'ın kuruluşu.

bende 4 kullanıyorum teknolojinin son harikası bence ama 4s'teki siri türkçe yapabilirlerse gerçekten çok işe yarar hele araba kullanırken çok işime yarar.
Siri haricinde diğer telefonlardan ayrılan pek bir özelliği yok.4-5 ay önce çıkan Galaxy S II ile kıyaslanabilir ama daha önceki telefonları ile herşeyi tam anlamı ile değiştiren Apple ın artık pek bir özelliği kalmamış gibi görünüyor.Haa satılır mı satılır tabi kazıklanmayı seven çok memlekette
Şuan iki telefon kullanıyorum bir tanesi iphone4 diğeri galaxy s 2
Bence Galaxy S 2 ile hiçbir iphone karşılaştırılamaz çünkü galaxy s 2 iphone ayarında değil iphonenin 10 katı üzerinde bir cihaz.
Apple sadece şu açıdan 1 adım önde Uygulama. Şuan en basitinden Yemeksepetinin bile uygulaması var iosta fakat androidde yok.
Androide insanlar daha çok kullanmaya başlarsa tabikide bu şirketler yemeksepeti gibi android içinde uygulama çıkarmak zorunda kalacaklar. Böylelikle gösteriş merakı olmayan insanlar özelliğe bakan insanlar için iphone bitmiş olacak.
SII konusunda haklısın gerçekten çok üst düzey bir telefon.Samsung yeni cihazları ile donanım olarak Apple ın baya bir önüne geçecek gibi görünüyor.Uygulama olarak yazılımcılar artık android piyasasının farkına vardı ve android e yönelmeye başladı denilebilir.Ben de bu sene bitirme projesi olarak android uygulaması yapmayı düşünüyorum eğer adam akıllı bir şey ortaya çıkartabilirsem sizlerle paylaşırım :)
Neophyte
-1.7
Bu SII 1080p video çekiyor mu bakalım :) Fiyatı yurt dışındaki gibi olsa çok iyi olur, Apple pahalıya satmıyor Türkler fiyatı artırıyor hem de iki katına kadar. Ayrıca bildigim kadarıyla iPhoneun işlemcilerini samsung üretiyor. Yani anlayacağınız fikir Appledan ama üreten samsung :p
Bir diğer açıdan bakacak olursak da Apple üretim konusunda aciz olduğu için işlemcilerini Samsung üretiyor??

Türkiyede hepsinin fiyatı katlanıyor sadece iPhone değil.Polonyada Galaxy S fiyatı 700 lira iken Türkiyede 1300 liraydı.
4 ay önce çıkan ve fiyatı 4S den büyük ihtimal 1000 tl daha ucuz olacak olan S II 1080p video çekemiyor çok büyük kayıp(Bkz : Galaxy SII HD LTE)
abd'de 2 tane iphone 4 (32gb) yakınıma geldi ve toplam 1200TL tutmuş. türkiyede tanesini 2000den aşağıya bulamazsın. Sırf insanları aptal yerine koydukları için alınmaz telefon(türk satıcılardan bahsediyorum) aklınız varsa Türkiye'den hiçbir teknolojik ürün almayın bırakın ülke batarsada batsın çokta umrumuzda bunlar adam olmadan hiçbir ürünü almayın ve kendinizi enayi yerine koymayın. Bu ülkenin bu fahiş fiyat özelliğinede hastayım bırakın tüm teknoloji ürünleri bizim milletin elinde patlasın allah aşkına almayın ve çevrenizdekileride uyarın.
memlekette bu kadar şahs-ı muhterem varken hiç bir telefon modeli batmaz bu ülkede :) hatta kıyıda köşede sermayesi olan telefon işine girsin. 1 versin 10 alsın ;)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.