Neophyte
-1.7
Apple, uzun zamandır beklenen yeni iPhone'unu nihayet kullanıcılarına tanıttı. Apple CEO'su Steve Jobs'un da katılımıyla gerçekleşen tanıtımda iPhone 4'le ilgili kullanıcıların bilmesi gereken her şey teker teker anlatıldı.

Dokunmatik ekranlı iPhone ile akıllı telefon piyasasını altüst eden Apple, yeni nesil iPhone'u Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda Apple CEO'su Steve Jobs'un sunuşuyla dünyaya tanıtıldı.
iPhone 4'te en çarpıcı değişiklikler arasında LED flaş ve ön yüzde görüntülü görüşme için kamera yer alıyor.
Ayrıca kasayı çevreleyen çelik şerit aynı zamanda GSM alıcı anteni olarak görev yapıyor.
Pil dayanma süresi uzatılan yeni iPhone, 'gözün görebileceği en yüksek çözünürlükte ekranla' da iddialı.
Uzun zamandır cep telefonu kamerası olarak çok zayıf özelliklere sahip iPhone, artık bu en son modeli ile bu imajı siliyor.
iPhone 4'ün kamerası 5 megapiksel ve HD kayıt yapıyor.
Cihazdaki en önemli geliştirmelerden biri ise beklendiği üzere bataryada gerçekleşmiş.
Jobs'un açıkladığına göre iPhone 4'ün bekleme süresi 300 saat.
Ayrıca tam şarj olmuş pille 10 saat video izlendiği, wfi-fi ile 10 saat internette gezinilebildiği belirtiliyor.
Yeni iPhone'da beklendiği üzere iPhone OS4 işletim sistemi kullanılıyor.
iPhone 4, ilk olarak 24 Haziran tarihinde başta ABD olmak üzere İngiltere, Fransa, Almanya ve Japonya'da kullanıcıların karşısına çıkacak ve Temmuz ayından itibaren de Avrupa'dan başlayarak 18 ülkeye daha yeni iPhone ulaştırılacak.
iPhone'un yeni modelini ise Türkiye'de Vodafone satışa sunacak.

Alıntıdır.

Apple > Buradan resimlerine ve daha fazlasına ulaşabilirsiniz. Bütün özellikleri birbirinden harika, 5 megapiksel HD kayıt 10 saat video, wfi-fi internet bağlantısı ile gezinmek. Mükemmel...
Apple açıklama yaptı yeni bi yerde okumuştum etrafındaki metal çember o alıcı dediğimiz şey yüzünden telefonda sürekli problem çıkıyomuş hatalı olarak rapor edilmiş bildiğim kadarı ile orjinal servisinden değiştirme yapılabiliyo.
Vallaha acıyorum bunlara verilen paralara.Milletin birbiriyle sidik yarıştırması için bir araç haline geldi.Yanılmıyorsam anteni sol alt köşede olduğu için sürekli kopmalar yaşanıyor.Birde dünya kadar para veriyorsun,size küstahça hangi elle tutmanız gerektiğini söylüyorlar.
Adept
4.3
Alette bir sorun yok valla ;o)
Kimisinde seyrek sorunlar oluyormus.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.