Master
59.2997
İlk iPhone’lar Bağdat Caddesi Vodafone Store ve Kanyon Apple Premium Reseller Troy’da satışa sunulacak.

Vodafone Türkiye, merakla beklenen iPhone 3G’yi, 25 Eylül’ü 26 Eylül’e bağlayan gece satışa sunuyor.

İlk iPhone’lar çeşitli sürprizlerle, Bağdat Caddesi Vodafone Store ve Kanyon Apple Premium Reseller Troy 'da Türkiye’deki iPhone meraklılarıyla buluşacak.

Kanyon Apple Premium Reseller Troy ve Bağdat Caddesi Vodafone Store, saat 16.00’dan 02.00’ye kadar sürecek şovlar, DJ performansları ve dans gösterileriyle renklendirilecek.

Vodafone ayrıca N101 FM ve Power FM dinleyicilerini de iPhone 3G sahibi yapacak. 24-25 Eylül tarihlerinde Power FM’de Geveze sabahları, Bay J ise akşamları düzenleyecekleri yarışmalarla, şanslı dinleyicilerine iPhone 3G armağan edecek. Usta radyocu Cem Ceminay ise 25 Eylül gecesi N101 FM’deki programında 3 şanslı kişiyi iPhone 3G sahibi yapacak.

Vodafone, iPhone 3G’yi bu yıl içinde Türkiye’deki cep telefonu kullanıcılarıyla da buluşturacağını açıklayan ilk GSM operatörü olmuştu.

Turkcell ise Apple firması ile yaptığı anlaşma doğrultusunda iPhone 3G'yi 26 Eylül'de Turkcell abone merkezlerinden kullanıcılarına sunacak.

Türkiye'de 3G ihalesinin ardından mobil hızlı internet imkanı tanıyacak olan iPhone 3G, UMTS/HSDPA (850, 1900, 2100 MHz), GSM (850, 900, 1800, 1900 MHz), EDGE, e-Posta, dahili GPS ve Google Maps, takvim/ajanda, 2 megapixel kamera, Wi-Fi (802.11b/g) ve bluetooth 2.0 EDR gibi çeşitli özelliklere sahip bulunuyor.

KAYNAK: CNNTürk
Haber icin tesekkurler oncelikle...

Ama size tavsiyem 3G cidden cok gereksiz, Normal iPhone'dan hicbir farki nerede ise pek bulunmamaktadir, sadece bir kac sey degisik o kadar.
1) Web browse 2 kat kadar daha hizli.
2) Kilif artik plastik, metal degil.
3) Telefon sokulebilir artik kullanicilar tarafindan.
4) Renk farki
5) Kutu icinede kucuk bir pin gibi birsey takilmis, sim kartinizi rahat cikartip/takabilesiniz diye
6) Sarj olayi nerede ise cok aza indirilmis, eski telefonda pili cok cabuk bitiyordu.

Bir kac seyi unutmus olabilirim. Ben suan ikisinide kullanmaktayim ve sahsen HTC Touch Diamond ile cok daha mutlu idim iPhone nazaran. Tabii ki bunlar benim gorusum, bir cogunuz eminim ki sekil icin vb. alicaktir bu telefonu eger alicak varsa tabii ki.
n96 bekliyordm en sn ama nafile..
alıcaklara cüzzi bi indirim yapabilirim
bende var $uan. gereksiz olarak gözükebilir yani pek bir deği$iklik yok ama $ekil olarak estetik bir telefon.
Enes pendikten aldıysan ne kadar aldın fiyatsal olarak ?
=))
ücretsiz. vodafone'da cali$iyorum zaten.

Bu konu 05 tarafından düzenlendi(2008-09-26 00:39, 15 yıl önce)
Banada ayarlasana be :D Sence ne kadardır buralarda.
mü$terilerede ücretsiz dağitilicak zaten, faturali hat alanlara. kampanyayi anlatayim;
faturali hat aliyorsun, aylik sana 100-150dk görü$me veriyor ki buda 100-150ytl civarinda yapiyor ve iphone 3g'yi yaninda ücretsiz aliyorsun. ama goru$men gerekli goru$mez isen dakikalarin bo$a gidiyor. fakat belli bir miktar goru$me yapmaya hak kazaniyorsun boylece bedavaya geliyor, ya da iphone aliyorsun goru$melerin bedavaya geliyor, nasil i$ine geliyorsa. güzel yani bu bence insanlar bunu dolandiricilik felan zannediyor ama alakasi yok, sen aylik 100-150 ytl lik gorusuyorsun ve yaninda ucretsız olarak iphone aliyorsun. birde taksit taksit ödüyorsun sonuçta. ancak modelleri arasinda fiyat ve tarife farki olabilir - 8gb, 16gb - .
Peki faturalı almadan direk olarak kontörlü hatlarda ne kadara geliyor 8 gb olanı.
kontorlu hatlarda yok mlsf, faturali hat almak zor bir$ey değilki.
Hmms... Olabilir aslında biraz daha düşünücem.Cep bilgisayarı gibi birşeylerde olabilir biraz daha araştırmak lazım bunları.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.