Firefox yerinizi bilecek
Başka bir şehirde çalıştırdığınızda, restoran ve şehir bilgileri gibi zaman kazandıran bilgileri kolayca elde edebileceksiniz.


Mozilla Vakfı, tarayıcı konusunda çığır açmaya devam ediyor. Yazılımın yeni sürümleri, kullanıcısına yardımcı olmak için iyice özelleşecek. İşte detaylar.

Bir Mozilla Vakfı ürünü olan Firefox, kurulduğu bilgisayarların fiziksel yerlerini belirleyerek, web sitelerinin daha etkin kullanımını sağlayacak. Örneğin, dizüstü bilgisayarınızda yüklü olan bir Firefox'u başka bir şehirde çalıştırdığınızda, restoran ve şehir bilgileri gibi zaman kazandıran bilgileri kolayca elde edebiliyorsunuz. Geode olarak adlandırılan çalışma, Firefox'un gelecek sürümlerinde, bu bilgilere ulaşılmasını sağlayan Geolocation API Specification'ı destekleyecek.

Firefox 3.1'in beta sürümlerinde bu özellik, kullanıcılar tarafından test edilebilecek. Burada, önemli bir konu olan gizlilik gündeme geliyor. Firefox, bu konuda; istenen bilgilerin, istenilen miktarlarda verilmesine olanak sağlayacaklarını belirterek kullanıcıları biraz rahatlatıyor.
özel hayat die bişi kalmadı :D
firefoxu siliyorum(:
şimdi ben tuvaletteyken bu bnim tuvalette oldumu bilcekmi ona göre siliorum :D
Bence çok iyi sürekli kendini geliştiriyor.IE işi zor.Yok canım tekrar okuyun,anlamamışsınız :)
Zeki Mürende Bizi görecek mi? xD

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.