Silindi
SANAL SUNUCU
Yüksek hızdaki paylaşımlı sunucular üzerinden istenilen oranda belirlenebilen işlemci gücü ve ram miktarı ile sunulan virtual dedicated server hizmeti ile hayal ettiğiniz performansı yakalayabileceksiniz. Paylaşımlı web hosting hizmetlerinin yetersiz kaldığı durumlarda düşük maliyeti ile VDS sunucular performansları ile işinizi kolaylaştıracak, işletme maliyetlerinizi düşürecek.

Tüm VDS paketlerimizde plesk kontrol paneli lisansı ücretsiz olarak sunulmaktadır.
Ayrıca 10 Domainlik MaestropPanel lisans ücretsizdir.
Sanallaştırma yazılımı olarak tüm sunucularımızda VMware teknolojisi kullanılmaktadır.
SANAL SUNUCU NEDIR?

Sanal sunucu(VDS) hizmeti, tek bir
fiziksel bir sunucunun kaynaklarının, sanallaştırma uygulamaları ile aynı anda birden çok kullanıcı için özelleştirilmeiş sunucu nitelikleri ile sunulmasıdır. Bu özellikleri ile, sanal sunucunuza istenilen işletim sistemi yüklenebilir ve farklı amaçlar için kullanılabilir. Örnek olarak, e-posta sunucusu, FTP sunucusu, dosya sunucusu, özel kişisel pc, yedekleme vb. Sanal sunucuların(VDS) standart hosting sunucularından farkı,kaynaklarının size özel olarak tahsis edilmiş olması ve ayrılan kaynağın yalnızca sizin tarafınızdan kullanılıyor olmasıdır. Kiralık(Dedicated) sunuculara göre maliyetinin düşük olması en büyük özelliğidir. Diğer avantajları ise kurulumunun kolay olması, kurulabilmesi, işlemci hafıza disk alanı gibi kaynak özelliklerinin anlık olarak değiştirilebilmesi, sistem sorunlarının hızlı şekilde çözümlenebilmesi, hızlı yedeklenebilmesidir. Kiralık(Dedicated) sunuculara göre performansının biraz daha düşük olması ise dezavantaj olarak görülmektedir.


Bayi Hosting
Hizmetlerimiz, üst düzey donanıma sahip sunucularımız üzerinde, cPanel kontrol paneli ile sizlerin kullanımına sunulmuş olup PHP, Flash vb tasarım dilleri ve joomla, wordpress gibi portal uygulamaları ile tam uyumludur.

İsteklerinize uygun olarak hazırlanmış barındırma paketlerimizden birini seçin ya da kendi ihtiyaçlarınıza göre kendi paketinizi yine kendiniz planlayın. Sorularınız için lütfen iletişim formunu kullanarak bize ulaşmaktan çekinmeyin.
GÜÇLÜ LINUX SUNUCULAR ÜZERINDE PHP HOSTING HIZMETLERI



Fiziksel Sunucular





GÜÇLÜ LINUX SUNUCULAR ÜZERINDE PHP HOSTING HIZMETLERI(Web Hosting)


Mail: [email protected]
TEL: 539 874 40 35
Skype: HostingAdresiTR
WEB: www.asrohost.com
hayırlı satişlar.
Konu açmadan ilk sitenizi bir düzenleseydiniz. Gerçi alan çıkıcağını sanmıyorum da neyse.
Kötülemek istemiyorum ama, host firmasının ya da firma değilse de böyle bir sağlayıcı kişinin sitesinde yllixmedia nın reklam kodunun ne işi var ben onu anlamadım şuan..
Silindi
Novice
2
Elhamra. : hayırlı satişlar.
Nelph : Konu açmadan ilk sitenizi bir düzenleseydiniz. Gerçi alan çıkıcağını sanmıyorum da neyse.
Federal : Kötülemek istemiyorum ama, host firmasının ya da firma değilse de böyle bir sağlayıcı kişinin sitesinde yllixmedia nın reklam kodunun ne işi var ben onu anlamadım şuan..
Goruslerınız Icın Tessekkurler Satıslar Tam Gaz Devam Ediyor. Alıcılar Skype Ekleyebılır.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.