Hitachi ultra ince LCD



LCD, plazma Tv'ler yeni değil. Yarış daha kaliteli görüntü sağlayanını, daha iyi renk verenini sağlamakta. Eskiden kalın televizyonlara alıştığımızdan olacak, LCD ve plazmalar çıktığında büyük sükse yaptılar. Fakat oysa, incelme konusunda daha gidilecek çok yol var. Kağıttan ekranlar yapılabildiğini biliyoruz hepimiz.

Hitachi, bu yolda, 1,9 inch inceliğindeki ultra ince LCD'sini tanıtarak ilerliyor.

-

Laserli pinpon



Pinponu laserle oynamak isteyenler için, üretilmiş (pinpon oyunu değil ama benziyor). Nintendo'nun sansasyonel oyun konsolu Wii'den sonra bu tür teknolojiler daha da gelişeceğe benziyor.

-

isave suyu az kullanmak



Suyun yetersiz olduğu bu zamanlarda az su harcamak ne kadar etkili bir yöntem tartışılır. Tabii ki az harcayalım ama az harcatmaya çalışarak ne kadar önlenebilir. Her neyse, işte bu alet ne kadar su harcadığınızı gösteriyor.

-

Şişen slikon göğüsler



şte bu oldukça ilginç. Doktorlar bu slikonları bayanlara taktıktan sonra eğer bayan sonuçtan memnun olmazsa, mesala küçük bulursa, doktor bir daha ameliyat yapmadan göğüsü büyültebiliyor. Tabii ki şişir indir şeklinde hızlıca yapılan bir işlem değil, bir kaç hafta içinde yapılması gerekiyor. Derinin çok fazla gerilmesini veya zarar görmesini önlemek için.

Alıntıdır.

Not: İlginizi çekeceğini düşündüğüm için küçük bir derleme yaptım.
Pinpon Ve Silikon Mantıkıklıymış :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.