Firefox'un mimarı Mozilla cep telefonu yaparsa işte böyle yapar: Karşınızda Seabird cep!

Mozilla herkesi şaşırtmayı başardı! Mozilla'nın konsep tasarımcısı Billy May 'Open Web Concept Phone' yani açık internet konsept cep telefonu projesinde, topluluktan da fikir alarak geleceğin cep telefonunu tasarladı.

Bu tasarımın adı Mozilla Seabird, tamamen kurgusal bir cep telefonu olan bu cihaz, tasarım olarak BlackBerry Storm'a benzese de özelliklerinin kesinlikle alakası yok.

Çift pico projektör kullanan bu cihaz masaüstüne konulduğunda QWERTY klavye projekte ediyor. Ayrıca geniş bir ekran projekte ediyor.

Mozilla bu cep telefonunu üretmeyecek, görüntüler sadece 3D konsept tasarımından oluşuyor. Ancak geleceğe yönelik bir tasarım olarak bu cep telefonunun üreticilere ilham kaynağı olacağı kesin.

chip.com.tr'den alıntıdır.
Resim falan yokmu acaba? Yani 3d konsept tasarımının resmi?
Resimden pek birşey anlaşılmasa da hoş birşeye benziyor fakat daha somut holograma var diye düşünüyorum.
Dokunmatik telefonlara alışmaya başlamışken bu yeni teknoloji baya büyüleyecek bizi 8)
Zaten bu teknoloji geliştirilirse sadece telefon bakımından değil her yerde tavan yapar. Hologram bilgisayarlar, hologramik 3d televizyonlar vs. Iron Man serisindeki gibi bir bilgisayara sahip olabilme olanağımız olur yani :)
Teknoloji bu sonu gelmiyor. :)
5-10 sene sonraki teknolojiyi merak ediyorum. :)
HP-Nexiel : 5-10 sene sonraki teknolojiyi merak ediyorum. :)

Aynen bazen dusunuyorumda artık araba falan kalmaz havada gıderız :yes
Remedy : Zaten bu teknoloji geliştirilirse sadece telefon bakımından değil her yerde tavan yapar. Hologram bilgisayarlar, hologramik 3d televizyonlar vs. Iron Man serisindeki gibi bir bilgisayara sahip olabilme olanağımız olur yani :)

Iron Man de kullanılan hologram şu an yapılmış durumda zaten.İzlediğim bi videoda gördüğüm kadarı ile baya kullanışlı birşey yapmışlar.

Telefonun videosunu izledim ve gerçekten inanılmaz birşey olmuş.Lai nin gösterdiği klavyenin yanı sıra yere düz halde konulduğunda sağdan ve soldan verdiği hologram ile yine klavye oluşturmak mümkün.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.