Video Icin Tıklayın.

Bana çok mantıksız geldi ama yinede paylaşıyım dedim bu soylentiler hakkında ne düşünüyorsunuz. ?
Novice
11.9
Arama motoruna "Tesla Haarp silahı" diye yazıp arattığınızda değişik bilgilere ulaşabilirsiniz. Ben var olduğunu düşünüyorum.
Bende bu konuda geçen sene bi araştırma yapmıştım ve ciddi anlamda korkutucu şeyler çıkıyor insanın karşısına.Eğer böyle bir şey varsa -ki bence var- herkes tehlike altında demektir.
Expert
34.0001
Bir süre önce bende bu tarz bir konu açmak istiyordum, ilgilenenlerin çıkacağını pek tahmin etmemiştim. HAARP'ın kendi internet sitesinden bazı linkler vereceğim.
HAARP denen zımbırtı iyonosferi kullanarak bazı sinyaller gönderiyor, Teslanın teorisine göre bu yöntemi kullanarak dünyayı ikiye bölmek bile mümkün.

HAARP'ın kendi sitesinden 17 ağustos depreminin verilerine bakalım. İndiksiyon magnometresinin ne olduğuyla ilgili tatmin edici bir bilgi bulamadım internetten. Öncelikle burayı biraz inceleyin. Günlük hareketler bulunuyor. Olayı biraz anladıktan sonra 17 ağustosa bakalım. Önce 15 ağustos 1999 Sonra 16 ağustos (burda grafiğin sonuna dikkat). Ve 17 ağustos.
Yaklaşık 10 kadar mail attım, bir kaç kere ulaşmadı diye uyarı geldi.
Haarp kadar tehlikeli olan bir diğer projede Bluebeam Projesidir. (google'da project bluebeam). İşlev olarak istedikleri yerde hologram tarzı görüntüler oluşturmalarına yarar (ufolar vb gibi). Google'da araştırırsanız zaten genel korkuları ne olduğunu görürsünüz. Bu arada videoyu izlemeye üşendim, burda yazdıklarımı söylüyorsa da en azından izlemeye üşenenler okumuş olur.
Sevgiler.
Eğer öyle birşey olsaydı, ABD; Iraq, Afganistan vb. savaştığı ülkelerde bu gizli silahını kullanırdı. Özellikle Van gibi bir şehirde değil, Tahran gibi bir şehirde kullanırdı. Kimse Doğa ananın acımasızlığı bir icat yada cihaz üzerinde gerçekleştiremez. Şehir söylentisi gibi birşey bu...

Edit: Ayrıca şunuda eklemek isterim ki; insan birşeye inanırsa ve takıntı yaparsa, o gün yaşanan tüm felaketleri ortaya çıkartır, sergiler ve kendi dünyasında bağdaş kurmaya çalışır, çalıştırır ve bunu yaparda.. 23 rakamı gibi...
Expert
34.0001
Vandaki üzücü olayla ilgili bir şey geçmemiş zaten bu konuda. Teoride olsa bence savaş kazanmak için değil bu silahlar, dünyayı yöneten mason grupların bir takım ritüelleriyle alakalı.
Bu arada bu icat teori değil tesla tarafından denenmiş bir icattır. Denendiği bölge yanlış hatırlamıyorsam California, o bölgede kırılmadık cam kalmadığı belirtiliyor. 1900lerin başındaki deneyde bu oluyorsa, hemen hemen 100 yıl sonra teknolojinin gelişebileceği olasıdır.
Malum bugün Van'da deprem olunca, böyle bi başlık açıldığı için bende direk olayın konusu Van olduğunu sandım. Yorumları okudum ama asıl içeriğin Van olduğunu düşündüm. Yinede böyle bi teknoloji varsa, savaş için kullanılır.
Expert
34.0001
Ama savaşlarda mermi sıkılmazsa sillah kullanılmazsa para kazanamazlar, ben sanmıyorum savaşlarda böyle teknolojilerin kullanılacağını.
Some_one'ın dediği gibi özellikle iran'da denerlerdi. Kesinlikle inanmıyorum ben buna tam anlamıyla şehir efsanesi. İnsanlar inanmak istedikleri şeyler için biraz bilim bolca hayalgücü ile mantıklı bir hale getirip (ki bence mantıklı değil) bu tarz videolar yapıyorlar.

Ha birde ABD her yıl kasırgarlarla uğraşan bir ülke kasırgayı geçtim özellikle Kalifornia bölgesinde sürekli deprem olur ki tarihin en büyük depremlerinden biride burda yaşanmıştır.

son depremlerden biri;
https://www.ntvmsnbc.com/id/25077882/
Master
59.2997
Bizim milletimiz bilim kurguyu sever. Abartmayı da öyle. Ellerinde olsa herşeye ABD yaptı diyecek kadar kıt görüşlüdür bizim insanlarımız. O yüzden bu tip videolara genelde takılmayın.

ABD, Tesla öldüğünde mirasçısı belli olmadığı için sahiplenme aşamasına kadar tasarı ve projelerine el koydu. Tesla'nın yeğeni Sava Kosanovich bu materyallerin Tesla'nın ülkesi Yugoslavya'ya döndürülmesi için girişimlerde bulundu. Bir süre sonra da gerekli izinleri almayı başardı. Fakat ABD'nin elinde bulunduğu zamanlarda FBI tarafından tehdit oluşturabilecek bir buluş yapıp yapmadığına dair bu belgelerin incelenip, belirli bir süre sonra teslim edilmesi üzerine kayıp belgelerin olup olmadığı tartışmaları ortaya çıktı. Ancak ABD belgelere el koyarken belirli bir sırası veya düzeni olmadığından bu konuda kesin bir bilgi yok. Fakat o tarihten sonra ABD'de geliştirilen teknolojilere bakıldığında Tesla'nın tasarıları olmasa da benzer tasarıların geliştirildiği görülüyor.

Ayrıca HAARP projesi gerçektir ve Tesla'nın tasarımının referans alındığı bir patent ile gerçekleştirilmiştir. Şu anda ABD Alaska'da bulunuyor. Araştırma ve test sonuçlarının yayınlandığı şu siteye göz atabilirsiniz: https://www.haarp.alaska.edu/

İnanıp inanmamak konusunda bir şey yazmak saçma. İnsana inanmadığı bir şeyi direttiremezsin, kafasının dikine gider. Bu yüzden bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Fakat Tesla'nın belgeselleri, araştırmaları, yaptıkları üzerine incelemeler yapmanızı öneririm. İncelemeleri mantıklı yaparsanız kendiniz çok güzel sonuçlar çıkartırsınız.
Evet geçen yıl bende araştırmıştım HAARP projesini, hatta kurulu olduğu alan için ilginç bi bilgi vardı.

''HAARP, çok ilginç bir yerde konuşlanmıştır, Alaska Gakona. Gakonaa askeri üstün yakınlarında ve kimsenin girmediği özel bir alanda tesis kurulmuştur. Niçin burası seçilmiştir? İki temel amacı vardır. Birincisi Alaska dünyadaki elektromanyetik kuşakların özel bir kesişim bölgesinde bulunmaktadır. Dünyanın elektromanyetik alanlarına müdahale edebilmek için en iyi yerdir. İkincisi ise insanlardan uzak, korunması kolay ve gözlerden mümkün olduğunca uzak bir yer olmasıdır.''

Son zamanlarda ''ılluminati'' Yahudi'leri araştırıyordum ve bi kaç yerde haarp ile bağlantılarını buldum. Garip ama beklediğim şey ılluminati'nin geri sayımı aralıkta falan bitiyor merak ediyorum ve bekliyorum bakalım ne olacak..
Bunun varlığının olması çok mantıksızca deprem yapabilir hadi ona eyvallah iklimlerle nasıl oynuyor.?

Boyle birşeyin varlığı olsaydı ve amerikanın elinde olsaydı suanda amerika heryere girmiş olurdu

Van ile alakalı bir tartışma değil silah hakkında soylentiler duydum o yüzden bu konuyu açma gereksinimi duydum.
Olaya bu kadar basit bakmamak gerekiyor eğer ki amaçları basit bir şekilde bir deprem ile bir ülkeyi yok etmek olsaydı kesinlikle yaparlardı ellerindeki teknonoji ile hiçte zor bir şey değil bundan ziyade tek bir dünya devleti gibi bir amaçları var bluebeam projesini incelerseniz diğer arkadaşların dediği gibi atmosfoerin herhangi bir yerine hologram yaratmakla ilgili bir şey bazı videoları incelerseniz çok daha iyi anlarsınız mesela bir ülkeye bunu test ediyolar videoda görünüyor güneşin altında değişik bir şey var ve oradaki cisme karşı insanlar dua ve ilahiler okuyor insanları sahte yani bu insanları yaratığı sahte şeye tapıyorlar insanları bu kadar kolay şekilde kandırabiliyolar internet üzerinde çok ceşitli dökümanlar var ne kadarı doğru bilinmez ama birşeyler olduğu kesin.
Master
59.2997
Olayı niçin zarar vermek, oraya buraya girmek, ülkeyi ele geçirmek olarak görüyorsunuz ki. Eldeki mevcut imkanlar ile bu tip teknolojilere gerek bile kalmadan dilediği şekilde dilediğini ele geçirecek güce sahipler. Mesela şu an kullandığın internet bile adamlara ait, adamların izleyip izlemediğini dahi bilemiyorsun. Uydular sayesinde açık hedef durumundasın, gizlin saklın yok. Kullandığın bilgisayarlarda neler dönüyor bilemiyorsun işletim sistemleri adamlara ait. Facebook vb. sitelerde dünyaları paylaşıyorsun. Fakat bunların adamların hizmetinde olup olmadığını bilemiyorsun...

Askeri müdahalede bulunup ülkeyi ele geçirmek çok masraflı bir iş. Bölgeyi ele geçirene kadar olan bir gider mevcut. Sonrasında topraklarına kattığın bölgenin kalkınmasını sağlamalısın, halkın refahını sağlamak zorundasın, yatırım yapmak zorundasın. Bunların hepsi ülkeye ekstra külfet getirir. Fakat diğer yandan sen ülkeyi ele geçirmeyip sömürgeleştirirsen ne yatırım yapman gerekir ne de gereksiz kayıplarda bulunursun. Ülke yönetimini kukla haline getirip sömürmek varken niçin zor yolu seçsinler? Irak'ta noldu, ABD bölgede yıllarca savaştı. En sonunda topraklarına mı kattı? Hayır. Irak eskisi gibi kendi kendisini yönetiyor ama tek farkla; ABD sömürgesi altında kendilerini yönetiyorlar.

Ülkeleri ele geçirmek için illaki top, tüfek gerekmez. Psikolojik ve politik savaşlar sayesinde istediğini yapmak çok daha kolay. Bu tip teknolojileri kullanana kadar bazı şeyleri yapmak için çok farklı yollar mevcut. Geliştirirsin bir virüs, yayarsın bölgeye. Panzehirini bulana kadar bölgeyi duman edersin. Bunlar zor şeyler değil, bilim-kurgu veya hayal ürünü de değiller. Azıcık mantıklı düşünerek bunları görmek hiçte zor değil. Görememek; o zaman sıkıntı olduğunun resmidir.
Expert
34.0001
Biraz daha damardan gireyim, herkes deprem yaratmaya vs. ütopya demiş fakat HAARP projesinin asıl amacı kitleler üzerine bir takım sinyaller göndererek onların zihinlerini kontrol etmek. Rus hükümeti geçen sene amerikadan çok yoğun sinyal dalgalarını aldıklarını açıklamıştı. Tahmin edildiği kadarıyla tam bir etki yok fakat arap baharında da misyonerler ile birlikte insanları öfkendirmek için kullanıldığını yazan bir kaç yabancı foruma rastlamadımd değil.
Bluebeam'e gelince dünyanın herhangi bir yerine 11 eylül benzeri fake bir uzaylı saldırısı yaparak ritüellerini tamamlayacaklardır diye düşünülüyor. Uzaylı saldırısına karşı birleşecek tek dünya devleti tam da amaçlarına uygun oluyor.
"Bunlar amerikanın işleridir"cilerden değilim, fakat kangloo'nun bahsettiği illuminati isimli oluşumu çok araştırdım. İsmi illuminati değildir büyük ihtimal, x y z'dir fakat dünyayı devletler üstü grupların yönetmediğini düşünecek kadar da saf değilim.
Kage'in bahsettiğide noktasına virgülüne kadar doğru.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.