İleride açılmasını planladığımız UO sunucumuz için bir VDS arıyoruz. Host şirketlerinden gelecek teklifleri değerlendirip ilgilendiklerimiz ile görüşeceğiz.

Aşağıdaki özellikleri sağlayabilecek kişiler FİYAT belirterek cevaplarlarsa sevinirim.

DDOS koruması sağlayan kişiler, MB/GB/TB boyutunu yazıp FİYAT belirtirse sevinirim. DDOSsuz fiyatları belirtmeyi unutmayınız.

Bana ulaşabileceğiniz diğer adresler;
Skype - xwerswoodx
Msn/Facebook - [email protected]
Twitter - @xwerswoodx

Aranan özellikler aşağıda belirtilmiştir;
Minimum Özellikler;
" VDS "
Hard Disc: HDD, SSD (40/80GB)
Ram: 2/4GB ECC Ram
İşlemci: i7 veya Intel XEON (Model farketmez) En Az: 2.00ghz
IP: 1 Adet (KVM Gerekmez)

WINDOWS
SERVER 2003/2008/2012
512GB/Limitsiz Trafik
UNMANAGED

ANLIK UPLOAD: 100MB

Sunucular VDS ve Windows olacak, bu nedenle linux ve VPS tekliflerini dikkate almayacağız.

Teşekkürler.
Expert
34.0001
buradan gelecek tekliflerin çok hayırlı olacağını sanmıyorum :)
0.1
Yanlış anlaşılmasın 70-80 tl lik Vds için kimsenin bu hizmeti sunacağını sanmıyorum. Sonuçta Vds ile bağlantıyı ortak bir havuzdan çekiyorsunuz kısacası makinenizin kendine ait bir bağlantısı dahi olmuyor denilebilir.Saldırıya maruz kalmasanız dahi aynı sisteme bağlı olduğunuz farklı bir kullanıcının download veya upload yapmasından dahi etkilenmeniz kaçınılmaz olacaktır.Bunlar göz önüne alındığında eğer bütçeniz müsaitse 70-80 tl daha fazla ödeyerek bir Dedicated makine kiralamınızı öneririm. En azından kendinize ait stabil bir hattınız olur. 3-4k zombie'si olmayan kimse size kolay kolay hattınızı meşgul edemez. İllaki firewall istiyorsanız aşağıdaki linke gözgezdirmeniz yararınıza olacaktır.

Not:Site VDS makineler içinde firewall hizmeti sunuyor fakat göreceğiniz üzere en pahalı vds fiyatı 125tl iken 300mbit'e kadar bir saldırıyı koruma ücreti 100tl yi buluyor.

Firewall+Vds Hizmeti

Kell'e de katılıyorum.Buradan gelecek teklifler ile sphere-web site hırsızlığına maruz kalmamak için mümkünse Ultima Online ile alakası olmayan bir hosting ile çalışmanız yararınıza olacaktır.
VDS'te KVM varmı :S
Bilmiyorum aslında bir arkadaşla hazırladık istenenleri o olmasın dediği için yazdım, ne olduğunu bilmiyorum açıkcası KVM nin :)

Bide 70-80 yazmışsınız fiyat yazmadığım için böyle bir sorun oldu sanırım, biz aylık 250-300TL civarı bir ücret düşünmüştük :)

Aslında R10 gibi sitelerdede profesyonel sunucularla bir kaç görüşme yaptım ama şuan bir fiyat biçilmesini bekliyorum ama buradanda teklif gelirse araştırabilirim diye düşündüm
Novice
12.5
xwerswoodx : Bilmiyorum aslında bir arkadaşla hazırladık istenenleri o olmasın dediği için yazdım, ne olduğunu bilmiyorum açıkcası KVM nin :)

Bide 70-80 yazmışsınız fiyat yazmadığım için böyle bir sorun oldu sanırım, biz aylık 250-300TL civarı bir ücret düşünmüştük :)

Aslında R10 gibi sitelerdede profesyonel sunucularla bir kaç görüşme yaptım ama şuan bir fiyat biçilmesini bekliyorum ama buradanda teklif gelirse araştırabilirim diye düşündüm

O fiyata VDS değil o zaman dedicated sunucu arıyorsunuz =)

Firewall hizmeti olan o fiyata şurası varmış;
https://www.r10.net/dedicated-amp-co-location/981505-kriweb-dell-t110-ii-xeon-1220-islemci-8gb-ram-2x500gb-disk-4000gb-trafik-ucretsiz-firewall.html
Olabilir yani dedicated ile VDS arasında kararsızdı dediğim gibi arkadaşla hazırladığımız için listeyi, VDS olarak yazmıştım, bu arada teşekkür ederim sanırım bizim aradığımız bu dediğiniz gibi :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.