Bu nedir alakasız insanlarımı secicez niceleri varken bunlarda kim amanin
Superadminstratours : Bu nedir alakasız insanlarımı secicez niceleri varken bunlarda kim amanin

Cümlelerini dikkatli seçmeni öneririm. Bu ankete katılmak isteyenler zaten katılmış. Senin onları aşağılaman yerine o kişilere destek çıkman gerekir.

Not: Sen kimsin aslında ''amanın''... !
Avaturk avalon ha isim yeter oyun sana xd
kararsız :)
Someone kendini nimettenmi sanıyorsun ki 2008 nothing Wowww

kimse tenezül etmemiş oraya başvuru yapmamış sanırım sen hariç emin ol herkeze oy verebilirim en azından eğer 2008 başlangıçlı ve tek serverda görevli olarak benim gözümde seçilme imkanın 0000000,1 bile değil kusura bakma dostum.

Yani inanamıyorum o kadar insan varki kimse katılmamış demekki kimse kaile almamış bu konuyu
Novice
-0.500001
Katilmak bile yeterlidir oraya sen onuda becerememissin.Ayrica Secimler serverin acilis tarihine bakilarak yapilmiyor.Ve bnce sen once kendi nickindeki "Lamer" liga bak.
Bla bla bla
bla bla bla demene gerek yok oylesın zaten 3 noktadan ıbaretsın soylesene bu zamana kadar bı sunucuda
ben reusio*
1. si 4 sene counselor oynadım eee ne ıcın ılk basta ogrendık piştik iste siz birilerine yaranmak ıcın bukadar uo da neyse sımdı admın gene banlıcak sımdı arkadasım senın dedıgın kısılermı
joque
expert
khan

vs vs bunların hepsı dostum fakat hepsı server kurucsu he ısteseler katılmazlarmı katılırlar fakat yalandan bussuru oy gm olmak ıstıyen basar oyunu anladınmı sımdı gercegı superadmınstrator ok? sımdı bla bla bla .
Staff İsmi: Kadhras

Staff CV:
Almaril : Almaril sunucusunda 4 ay çalıştım.Sphere scripting ve developer idim. { www.almariluo.com }
Mondain : İsmini vermiş olduğum sunucuda , 2 ay çalıştım.Oyunculara role play konusunda bilgi verdim. { www.mondainuo.gen.tr }

Bu adam kim ya?? Mondain de 2 ay bize rp bilgisi vermişte bizim niye haberimiz yok? DarkSide loncasının 7 üyesi olarak biz bu adamı tanımıyoruz ve Serverın acılısından kapanısına kadar hepımız lonca olarak oyundaydık. Yalan yanlıs yazmayın insanları kandırmayın!



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.