Bursada, 1 yaşındaki erkek bebeğe işkence yapıldığı ortaya çıktı. Darp edilen, vücudunda sigara söndürülen bebek, yaşam mücadelesi veriyor. Olayla ilgili olarak, 17 yaşındaki anne ve iki kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, anne B.T ile erkek arkadaşları A.A (32) ve T.A (34) tarafından ;trafik kazası geçirdi denilerek hastaneye getirilen bir yaşındaki E.Dnin muayenesinde, vücudunda darp ve sigara yanığı izlerine rastlanırken, kol ve kafatasında da kırık olduğu belirlendi.
Bebek, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınırken, doktorlar tarafından olay güvenlik güçlerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine giden Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, işkenceye maruz kalan bebeğin annesi B.T. ile arkadaşları A.A ve T.Ayı gözaltına aldı.

İki kişi ile yaşının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen B.Tn sorgulamaları devam ediyor.

Bu arada, olayın, anne B.T, tarafından gezdirmesi için oğlunu teslim ettiği A.A. ve T.A, tarafından gerçekleştirildiği iddia edildi.

Yoğun bakım ünitesinde yatan, yüzü tanınmaz haldeki bebeğin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Kaynak: ntvmsnbc.com


Gelde böylelerini idam etme!!!!
Şerrefsizler
Anne 17 yasında olunca böle oluo demek ki.Annenin kendisi cocuk bide cocugu olmuş :kufurbaz
Anasından zaten pek birşey beklemiyorum. Bende Bursa'nın ilçesinde yaşıyorum. Bizim oralarda evlenmeden önce cinsel ilişkiye pek sıcak bakılmaz. (Ne demek istedigimi herhalde herkes anlamıstır) Üstüne üstlük birde cocugu olmus. Bu kızdan veya kadından ben birşey beklemem zaten. Ardakaşlarının yaşlarına bakın birde ya 32 ile 34!!! İsimlerini verseydiler keşke. Belki karşıma cıkarda aynısını birde ben bunların üstünde denerdim. 1 yaşındaki cocuktan ne istemişlerse.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.