Kafaya Takmaya Degmez Bosver. Hayatını Yasamaya Bırak Sana Katkısı Bulunmayan Insanlar Icın Aglıcakmısın Uzulcekmısın Belkı bu Sayede Derslerıne Cok Calısırsın Derste Konusmassın Daha Iyı Anlarsın Ilerde Cok Iyı Bır Karıyerın Olabılır. Cunku Kendımden Bılıyorum Derste cok konusurum Ben Arkadaslarımla AmaBu Sene Son Oldugumuz Icın Karar Aldık Derste Kımse bırbırıyle Konusmuyor
Arkadaşlıklar bozulmaktan ziyade bitti mesela eskiden insanlar görüşmek için kafe vb yerlerde toplanırken şimdi evden çıkmıyorlar msn icq IRC gibi programlarda aynı ortamı sağlamaya çalışıyorlar yeni nesil arkadaşlıklar internet arkadaşlığından öte gidemiyor ne yazıkki. Şimdiki arkadaşlıkların çoğu ( hepsi değil ) menfaat veya başka birşey üzerinde kurulu olduğundan böyle bir sorun var.
Aynen Katılıyorum Sımdıkı Nesıl Internet Uzerınden Arkadaslık kuruyor Herkes Kendını Dusunuyor Bırı Boyle Cok Gozdeyse Popilerse Herkes Onunla Iyı Olmaya Calısıyor Neden Baskalarının Gozune Gırebılmek Icın Yanlıs Bır dusunce sanal Alemde Arkadaslık Nereye Kadar Bugun Bır Sınıf Arkadasının Msn Adresını Aldıgında Onunla Hıc Bulusmuyorsun Ve Sırf Msnden muhabbet Yapıyorsun Oysa Bır Yanlıs Anlamayın Kotu Ornek Olarak Olmasın NArgıleye Falan Gıderız Cafeye Gıderız Eglenırız Ama Sımdıkıler Sırf Msnde Bızı Gozden Gecırmek Olursa Bız Hayatımızda bırbırımızı Hıc Gormemıs olmamıza RAhmen Uo Da Tanıdıgımız Veya U-s De tanıdıgımız Herkez Bırbırıne Yardımcı Oluyor Bunuda Bununla Karsılastırmak Cok Yanlıs Olur
Hey gidi günler hey ne mahalle maçları yapardık bea.Gerçi şimdi de beraber dolasıyoruz,yiyoruz,içiyoruz.Da bide şöyle bi durum war kişilerin yaşı büyüdükce omuzlarına binen yükde büyüyor iş,güç,ev v.s.