34 Smyrna şu aralar Kuzey Kıbrıs TÜRK Cumhuriyeti
, Türkiye 231.76 691
0
Arkadaşlar Hemen Paylaşıyım İstedim Yeniçağ Tv yi izlerken Alt yazı geçti son dakika diye Kaçırılan Türk Askerleri Komandolarımızın Baskın Yapması Sonucu Kurtarılmış Çok Mutluyum Ya ALLAH Türk'ü Korusun!
Bu konu CrazyDream tarafından düzenlendi(2007-10-29 20:54, 17 yıl önce)
34 Smyrna şu aralar Kuzey Kıbrıs TÜRK Cumhuriyeti
, Türkiye 231.76 691
0
Daha Açıklama Yapılmadı Ama inş Doğrudur Ya Alt yazı geçti 3-5 tanede yorum okudu adam o kadar şimdilik 2 saatmi ne olmuş :huh
Hiçbir Haber Kanalı Veremiyormuş arkadaşlar Sevgili Başbakanımız bi Bildiri vermiş galiba HErşeyi göze alarak Veriyoruz Dedi Çünki Belki İlk Onlar öğrendi Hiçbir Tv Vermiyor Çünki başka SAygılar...
Bu konu CrazyDream tarafından düzenlendi(2007-10-29 19:22, 17 yıl önce)
Müslüman olarak Tanrı ile Allah'ın aynı şey olduğunu bilmen gerekir, çünkü tektir.
Her insana göre, inandığı varlık farklı olabilir. Ona göre o varlık koruması gerekiyorsa, öyle söyleyebilir istediği gibi. "George, umarım onları korursun...".
Hatırladığım kadarıyla dini bir özgürlük vardı hala...
İnternette haberi ntvmsnbc den takip ediyorum. Şu ana kadar da bir hatasını görmedim sitenin. Onda cıktıktan sonra inanırım. Benim bilgilerime göre Allah Arapça bir kelimedir. Tanrı kelimeside Türkçe. İkiside aynı anlama geliyor sonucunda. İnandığımız veya inandığınız şeyler aynı sonucunda. Bunun nasıl telaffuz edildiğinin o kadarda bir önemi yok. Ama bende Allah'ı kullanmayı tercih ederim.