Arkadaşlar Hemen Paylaşıyım İstedim Yeniçağ Tv yi izlerken Alt yazı geçti son dakika diye Kaçırılan Türk Askerleri Komandolarımızın Baskın Yapması Sonucu Kurtarılmış Çok Mutluyum Ya ALLAH Türk'ü Korusun!

Bu konu CrazyDream tarafından düzenlendi(2007-10-29 20:54, 17 yıl önce)
genelkurmay doğrulamadı. bence yalan haber
Daha Açıklama Yapılmadı Ama inş Doğrudur Ya Alt yazı geçti 3-5 tanede yorum okudu adam o kadar şimdilik 2 saatmi ne olmuş :huh

Hiçbir Haber Kanalı Veremiyormuş arkadaşlar Sevgili Başbakanımız bi Bildiri vermiş galiba HErşeyi göze alarak Veriyoruz Dedi Çünki Belki İlk Onlar öğrendi Hiçbir Tv Vermiyor Çünki başka SAygılar...

Bu konu CrazyDream tarafından düzenlendi(2007-10-29 19:22, 17 yıl önce)
Bizim askerlerimizi tanrı deil Allah korur
Tövbe Tövbe İlla muzurluk çıkarıyosunuz şu konuda bile Bak ne demek istediğimi gayet iyi anlamışsın ;)
Müslümanın Allahı hristiyanın tanrısı vardır Bizim askerlerimizi tanrı korumaz sende bunu anla
sadece yeniçağda var böyle bişey olsa ilk önce genelkurmay açıklama yapar çünkü asker haberlere deil komutanına haber verir
Yeni Çağ Milliyetçi Bir kanal Yalan Haber Verileceğini Sanmam İzliyenide Fazla
Kardeşim sen yeniçağdan başka bi kanalda bu haberi gördüysen illaki bi ince hesabı vardır Flash TV deki haberler gibi
GodFather : Müslümanın Allahı hristiyanın tanrısı vardır Bizim askerlerimizi tanrı korumaz sende bunu anla

Vay be, kavrama bak
Silindi
Novice
5
Hristiyan bir askerimiz olamaz mı? :asik2

-Ahh' Raskol gerdin yine.
-sus canım, olamaz mı?
-olur, olur.Sen bildiğini oku! hıh
Adept
4.3
Müslüman olarak Tanrı ile Allah'ın aynı şey olduğunu bilmen gerekir, çünkü tektir.

Her insana göre, inandığı varlık farklı olabilir. Ona göre o varlık koruması gerekiyorsa, öyle söyleyebilir istediği gibi. "George, umarım onları korursun...".

Hatırladığım kadarıyla dini bir özgürlük vardı hala...
İnternette haberi ntvmsnbc den takip ediyorum. Şu ana kadar da bir hatasını görmedim sitenin. Onda cıktıktan sonra inanırım. Benim bilgilerime göre Allah Arapça bir kelimedir. Tanrı kelimeside Türkçe. İkiside aynı anlama geliyor sonucunda. İnandığımız veya inandığınız şeyler aynı sonucunda. Bunun nasıl telaffuz edildiğinin o kadarda bir önemi yok. Ama bende Allah'ı kullanmayı tercih ederim.
Adept
4.3
Işte, herkesin kendi tercihi bu. Gereksiz yorumlara hiç gerek yok. :)

Tek bir kanalın dediğine inanmam ben de, Genelkurmay açıklama yapardı anında zaten..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.