Master
59.2997
O iyi niyetli(!) kampanyaların ardındaki gerçekler :) Bunlara kanıp, bu ortamlarda, bunları satın alanlar var mı merak ettim.

https://m.cnnturk.com/Haber/654654
Açıkcası bu bal reklamlarına en güzel tepkiyi annem veriyor, gülmekten karnıma ağrılar giriyor. Bu zaten bariz belli birşey, trajikomik bir olay ama yurdumuzda mevcut böyle şeyler..
Gerçekten, tv de izlediğimde inanmıştım gerçek bal olduğuna ama sizden görüyorum yalan olduğunu bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

not : bakıyorum birde röpörtaj yapıyorlar bende gerçek sandım balı, demek ki inanmamak lazım mış.
Aynen bu bal olaylarını çokça duymaya başladım dikkat etmek gerekiyor.
Bir de çakma doktorlar var, bitkilerden ilaçlar falan yapıyorlarmış. Gecenin 4'ünde telefonumu arayıp, banttan tanıtım yapıyorlar şerefsizler.
Neophyte
26.6001
Beyaz Show'da iki kere denk geldim, Beyaz'da çekmiş yani, güzel de mesaj vermiş : ) Dikkat çekmeyecek gibi değil heryerde bu reklamlar, bilinçlendirilmek güzel bir şey. Bu ürünler ne oranda talep gördü gerçekten bunu bilmek isterdim.
Açıkcası evde, arabada hatta internette bal reklamlarını görmekten gına geldi. İnşallah buna bir çözüm bulurlar.
Master
59.2997
Cep telefonu reklamları da var bunlar gibi. Ayrı trajedi. Öyle bir bahsediyor ki sanırsın uzay mekiği satıyor.

Sağlık bakanlığı onayına da pek inanmamak lazım. İyice sorgulamak gerekiyor. Sakız onayı alıp o onayla başka bişi satan insanlar biliyorum. Bilinen, güvenilir markaların dışına pek çıkmamak lazım. Üç kuruş fazla vermeyeyim diye sağlığı tehlikeye atmaya, 300 kuruşluk masraf çıkartmaya gerek yok.
2 hafta bir tanıtım kanalının yazılım departmanında çalışmıştım, müşterilerinin %80'i zaten yaşlı kimseler, TV Kanalları bir yandan, çok büyük call center'ları var ve günde 12 saat telefon edip tanıtım yapıyorlar. Televizyondan vb. bu tarz tanıtımlarla kesinlikle ürün almayın.
Malesef bunlara inanıp alan insanımız o kadar fazla ki artık para kazanabilmek için kendi sağlığımız yetmiyormuş gibi başkalarının sağlıklarıylada oynamaya başlamamız ne kadar acı...
Master
59.2997
Piyasadan çekildiler az biraz. Ama hala bal****si reklamı dönüp duruyor arada bazı yerlerde. Alan kişi sayısı sanılanın çok üzerinde. Beynini azıcık kullanmayı bilen insan zaten işkillenir sorgular. Bal gibi üretimi zor bi mamulü kilolarla ne kadara satıyorlar. Ama alan kitlenin çoğunluğu düşünmeyi yıllar önce bıraktığı için söyleyecek pek bir şey yok.
bal diye gebertiyorlar bizi

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.